Om Anguilla

Rejser til Anguilla

Hvad Anguilla mangler i størrelse, opvejes i rigt mål af dens 19 km lange hvide koralkystlinie, de uberørte, pulveragtige strande. Anguillas rolige farvande er nok til at lokke potentielle besøgende. Angullia består af flere andre øer og er hurtigt ved at blive et ferieparadis for de rige og berømte. Brad Pitt, Robert de Niro og Robin Williams har alle slappet af ved Anguillas levende blå ocean, og uden tvivl nippet på dyre cocktails.

Nyd det gode liv i Angullia

Intet kan slå en caribiske solnedgang, mens du nyder en cocktail i en af de mange strandbarer. Restauranterne i Angullia er fremragende, og tilbyder en blanding af mad, med en naturlig vægt på fisk og skaldyr. Hvad er bedre end at opdage et lokalt tilholdssted, hvor der serveres frisk hummer og store smil til den halve pris. Nattelivet Angullia foregår mest i hotellernes natklubber. Man kan også danse barfodet på strandbarerne.

Aktiviteter 

Anguilla tilbyder mange forskellige aktivitetsmuligheder. Mange resorts og hoteller ligger på stranden og tilbyder sejlads, snorkling, fiskeri og scuba-dykkkeudstyr til eventyrlystne typer. For de kulturelt interesserede, har Anguilla trods sin diminutive størrelse, omkring 15 kunstgallerier. Uanset hvor du er, er de smukke strande kun få minutter væk.

Læs mere om Anguilla

Hoteller