Rejser til Argentina

Eruopæiske rødder

Argentina er dog også rigt på kulturelle oplevelser. Dans tango i tangoens fødeby Buenos Aires, eller prøve verdens bedste bøffer på en af byens mange fremragende restauranter. Kulturelt har Argentina dybde europæiske rødder, og det ses tydeligt i arkitektur, musik, litteratur og livstil.

Argentinas kontraster

Geografisk er der store forskelle på Argentinas landsdele.

Vest for Buenos Aires begynder Pampassen, som er Argentinas spisekammer med kæmpe langstrakte flade marker, og hvor flere byer med gamle kvartere fra kolonitiden er et besøg værd. Længere mod vest rejser Andesbjergene sig, og byder på et væld af friluftsaktiviteter som vandring, ski, klatring og meget mere.

I det nordvestelige hjørne af Argentina dominerer ørken- og steppelandskaber, og i nordøst finder man et af verdens mest imponerende vandfald, Iguazú-vandfaldene.

Patagonien, som er den sydlige del af Argentina, er også rig på store naturoplevelser med store gletsjere og et rigt dyreliv.

Afbudsrejser

Argentina er verdenskendt for sin smukke natur, tango, deres fantastiske vine og oksekød, storbyen Buenos Aires og meget mere. Nu er det nok ikke de fleste der forbindet et rejsemål som Argentina med billige afbudsrejser, men ofte kan du faktisk være heldig at finde rigtig gode priser på restpladser fra flyselskaber og hoteller.

Turistinformation

På turistbureauets hjemmeside kan du læse mere om Argentinas mange seværdigheder, og turistkontoret har også en række praktiske informationer til din rejse i Argentina.

Turistbureauet oplyser også om aktuelle begivenheder og nyheder fra Argentina.