Om Bahrain

Rejser til Bahrain

Landindvinding i Golfen er blevet mode. Dubai og Abu Dhabi, Doha og Muscat har alle ambitiøse projekter, der involverer et tæmmet hav i et menneskeligt landskab. Bahrain er defineret ved dets forbindelse med vand. Tag Bahrains navn: "To Seas 'på arabisk. Fokus er ikke øens minimale landmasse, men det vand, der skvulper ind på landets kyster.

Seværdigheder 

Fra det fremragende National Museum i Manama og de traditionelle huse i Muharraq til de ekstraordinære gravhøje på Sar, er der mange fine steder at besøge i Bahrain. Som mere moderne perler, er der det spektakulære Bahrain World Trade Centre, King Fahd Causeway og de nye øers projekt på den sydlige spids.

Bahrain - et ørige

Med et navn, der betyder 'To Seas "er det ikke så underligt, at Bahrain, en øgruppe bestående af 33 øer i Golfen, definerer sig selv i forhold til det vand, der omgiver dens lavvandede kyster. Disse lavvandede kyster var engang hjemsted for en dyrebar handel med perler, nu bliver de samme lavvandede kyster brugt til ambitiøse projekter, såsom Bahrain World Trade Centre.

Det sorte guld

I midten af Bahrain, ikke langt fra hvor Formel 1 løb nu tiltrækker skarer af mennesker, er det punkt, hvor den arabiske verden i 1932 første gang ramte guld - sort guld, - og olie har været grundpillen i landet lige siden. Når besøgende rejser rundt i Bahrein, vil de løbe ind i mange påmindelser om denne skelsættende opdagelse, ikke mindst i den afslappede velstand hos Bahrain's multikulturelle beboere.

Turistkontor

Find yderligere oplysninger om Bahrain hos det officielle turistbureau. Bahrains turistbureau har på deres hjemmeside bl.a. under 'Visitors' en række praktiske oplysninger for rejsende der ønsker at besøge landet. Derudover kan du på turistbureauets hjemmeside finde beskrivelser af kulturelle normer i Bahrain. 

Læs mere om Bahrain

Hoteller