Algarve vil være mål for flere kulturrejser

Kirke Lagos Algarve
Du behøver ikke bevæge dig langt væk fra stranden for at udforske de kulturelle og historiske seværdigheder i Algarve.

Et solrigt klima og dejlige strande har gjort Algarve til et af Sydeuropas mest populære rejsemål, men i Algarve ønsker man at endnu flere besøgende kommer for at opleve regionens kulturelle seværdigheder.

Potentiale i kulturrejser

Præsidenten for Algarves turistråd håber, at man ved at gøre Algarve mere attraktivt som mål for kulturrejser kan udligne de kraftige sæsonudsving i antallet af besøgende, som den eksisterende turisme i regionen afstedkommer.

Vindmølle Algarve
Mange af Algarves gamle vindmøller er blevet flot restaureret.

I samarbejde med det regionale kulturråd ønsker turistrådet derfor at styrke kulturturismen i Algarve ved for eksempel at identificere flere kulturelt interessante steder og attraktioner i regionen, uddanne personale på turistkontorer og justere åbningstider på museer.

Verdensarv og kulturhistorie i Algarve

Det er ikke kun det lokale turistråd, som mener at Algarve er et oplagt mål for kulturrejser. Som beskrevet her på bloggen, var Algarve med til at få middelhavskost optaget på UNESCO’s kulturarvsliste, men udover maden kan du i Algarve udforske masser af kulturhistoriske seværdigheder.

På en kulturrejse i Algarve kan du således besøge et væld af museer, kirker, fæstninger og slotte, som vidner om vigtige begivenheder og perioder i portugisisk historie.

Tags i artiklen
,
Mere af Lars Henriksen

Pousadaer og private herregåde i Portugal

Sangen hedder en Fado, og det er længslernes sang. Den har dybe...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *