Besøg Lissabons hippe madmarked

Mercado de Campo Ourique
Mercado de Campo Ourique. Foto-kredit: endless autumn. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Madmarkedet Mercado de Campo de Ourique i Lissabon byder på skønne kulinariske oplevelser og er et fint sted at sidde og betragte det lokale liv.

Nyt liv til traditionsrigt madmarked

Campo de Ourique er et af Lissabons gamle kvarterer, og markedet har siden 1934 udgjort et vigtigt omdrejningspunkt. Sidste år fik markedet et tiltrængt ansigtsløft og er igen blevet et af hovedstadens ‘hotte’ markeder.

Madmarkedet bugner af traditionelle boder med grøntsager, frugt, fisk og traditionelle delikatesser, hvor stadeholderne hellere end gerne byder på smagsprøver, hvis du har svært ved at bestemme dig.

Et populært samlingspunkt

Mange af de besøgende kommer dog ikke blot for at handle, men også for at mødes med venner eller familien til brunch, frokost eller middag på et af de mange serveringssteder. Her kan du vælge mellem alt fra lækre burgere til gourmet sushi, ligesom der naturligvis også er rig mulighed for at udforske retter fra det portugisiske køkken.

Du finder Mercado de Campo de Ourique på Rua Coelho da Rocha i det vestlige Lissabon. Du kan tage bus 709 og 774 til markedet, som har åbent fra klokken 10 til sen aften.

Se alle rejser til Lissabon med Escapeaway her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere