Billigere rejser med tre simple råd

Flypassager
Med lidt omtanke kan der måske blive råd til en ekstra rejse i år.

Vil du gerne have en billig rejse og samtidig kunne planlægge ferien i god tid? Fortvivl ikke. Vi bringer tre tips, der kan gøre ferien billigere. Du får mere for pengene med lidt forberedelse. Undersøg markedet grundigt og følge vores tre tips:

Søg tidligt – søg ofte

Med undtagelse af afbudsrejser får du mest ferie for pengene, hvis du er ude i god tid. Du kan roligt gå i gang allerede nu, selvom du først planlægger at holde ferie til sommer.

Mange af de super-tilbud, du kan læse om forskellige steder, findes i stærkt begrænsede mængder, så hvis du vil have ferien til en lav pris, skal du slå til hurtigt.

Det samme gælder flyrejser. Ofte er de priser, luftfartselskaberne averterer, minimumspriser. På hver afgang er der kun ganske få sæder ombord på flyet til de laveste priser.

Ud over at være tidligt ude, er det også en god ide at søge bredt og afdække en så stor del af markedet som muligt. Og mens du er i søgefasen, er det en god idé at tjekke ind på de forskellige sites ofte, da der sommetider dukker nye tilbud op.

Tilmeld dig rejsenyhedsbreve

En anden god måde at få fat i de bedste tilbud, hvor du ikke selv behøver arbejde så meget for sagen, er at tilmelde sig de mange rejsenyhedsbreve og nyhedsbreve fra luftfartsselskaberne.

Flyselskaber og rejsebureauerne sender med glæde tilbud lige til din indbakke, og det er en nem måde at følge ferietilbud på. Nogle gange er der specielle tilbud med rabatkoder – kun i nyhedsbrevene.

Det er nemt at melde sig fra igen, når man har fundet rejsen, hvis man bliver træt af den konstante strøm af rejsetilbud på email.

Rejs midt på ugen og uden for højsæsonen

Det sidste tip er velkendt, men værd at gentage. Det handler om at handle “ude af fase”. Hvis du har mulighed for at tage afsted, mens andre ikke kan, er der gode penge at spare.

Det gælder både inden for den enkelte uge, hvor priserne på flyafgange generelt er lavere midt på ugen end i og omkring weekender. Og det gælder hen over året, hvor priserne selvfølgelig er højest i hovedsæsonen, hvor alle vil samme sted hen.

Hvis du følger disse tre råd, burde der være gode muligheder for at komme på ferie to gange for samme pris som én rejse normalt koster.

Skrevet af
Mere af Mikkel H

Vancouver – storbyferie og noget af verdens bedste skiløb

Det verdensberømte skisportssted Whistler ligger kun 1,5 timers kørsel fra den canadiske...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *