Brasiliens største seværdigheder

Rio de Janeiro
Rio de Janeiro er en af de største seværdigheder i Brasilien

Brasilien har for længst slået sit navn fast som et fantastisk og eksotisk rejsemål med et væld af store seværdigheder. Her er tre af de største seværdigheder, du ikke må gå glip af.

Iguazú-vandfaldene

Brasilien har naturseværdigheder i et omfang, der må få ethvert europæisk land til at blegne i sammenligning. Landet har massevis af storslåede naturparker, regnskove og naturligvis Amazon-floden. Brasilien har en rigdom i flora og fauna, som er et sandt paradis for alle naturelskere.

Særligt en af Brasiliens mange naturattraktioner tiltrækker sig til stadighed feriegæsternes interesse i meget høj grad, og det er de berømte Iguazú-vandfald. Selvom størstedelen af vandfaldene faktisk ligger på argentinsk område, befinder det bedste udkigspunkt sig i Brasilien. Iguazú-vandfaldene er blandt de største i verden og på UNESCO’s verdensarvsliste.

Cristo Redentor

Cristo Redentor er den kæmpemæssige statue af Jesus, der står på bakken Corcovado og ser ud over Rio de Janeiro. Det er ikke bare denne millionsbys mest berømte vartegn; det er en af de mest berømte statuer i hele verden.

Den næsten 40 meter høje og 700 ton tunge statue blev bygget i 1920’erne og stod klar i 1931. Statuens fundament udgør også et formidabelt udsigtspunkt med overblik over Rio de Janeiro, og Kristusstatuen er imponerende både tæt på og på afstand. Et must, hvis du besøger Rio de Janeiro.

Karnevalet i Rio

Karnevalet i Rio de Janeiro er verdens største. En fest med ikke mindre en to millioner aktive deltagere, der pryder gader og stræder i farverige udklædninger dansende til energiske samba-rytmer. Karnevallet i Rio er en uforglemmelig oplevelse, der mere end noget andet fremviser den sprudlende og livsbekræftende brasilianske kultur.

Den traditionsrige fest har rødder helt tilbage til 1723 og afspejler Brasiliens meget rige og brede kulturhistorie med inspiration fra både Latinamerika, Afrika og Europa. Nok den vildeste festival i verden.

Se rejser til Brasilien her.

Tags i artiklen
Skrevet af
Mere af Andreas

På ferie i boblernes by

Champagne har for længst slået sig fast som vinder-vinen, vi forbinder med...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *