Her finder du Europas bedste strand

Playa de Ses Illetes
Playa de Ses Illetes på den lille spanske ø Formentera. Foto kreditering: Roberto Faccenda. Uploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Europas bedste strand får en til at føle sig hensat til en caribisk ø. Du kan dog nøjes med at rejse til Middelhavet for at nyde strandens hvide sand og krystalklare badevand.

Den bedste strand i Europa

Mens sneen falder over Danmark, virker tanken om afslappende stunder på en dejlig strand nok tillokkende for de fleste. Mangler du inspiration til din næste badeferie, bør du læse videre her.

Rejsehjemmesiden TripAdvisor har således netop kåret de bedste strande rundt om i verden, og selvom vi herhjemme kan bryste os af mange gode badestrande, går titlen som Europas bedste badestrand til Playa de Ses Illetes på den lille spanske ø Formentera i Middelhavet.

Playa de Ses Illetes

Beskrivelser som “paradisisk” og “krystalklart vand” går igen i de anmeldelser, som TripAdvisor har brugt til at kåre stranden på Formentera som den bedste i Europa.

Du finder Playa de Ses Illetes på den på den nordlige del af øen på den vestlige side af en smal landtange, som strækker sig ud i retning mod den mere kendte naboø, Ibiza. Da der kun er få kilometer til stranden fra La Savina, hvor hurtigbåden fra Ibiza lægger til, er Ses Illetes-stranden et populær blandt endagsturister fra Ibiza. Det lave vand gør blandt andet stranden velegnet til børnefamilier.

I de besøgendes anmeldelser fremgår det da også, at der i sommerhøjsæsonen ofte er mange mennesker på den forholdsvis smalle strand. Bliver trængslen for meget, kan du eventuelt udforske resten af Formentera, som byder på adskillige skønne strande og små feriebyer, der ikke ligeså præget af charterturismen som på naboøen.

Verdens bedste strande

Vil du opleve verdens bedste strand, skal du, som det ses på listen nedenfor, rejse til Turks- og Caicosøerne, som ligger sydøst for Bahamas i Caribien. Øgruppen som er en britiske koloni, er dog kendt som et eksklusivt feriested, hvor du skal have den helt store pengepung frem.

  1. Grace Bay – Turks- og Caicosøerne
  2. Baia do Sancho – Brasilien
  3. Playa Paraiso – Cuba
  4. Anse Lazio – Seychellerne
  5. Cayo de Agua – Venezuela
  6. Flamenco Beach – Puerto Rico
  7. Playa de Ses Illetes – Formentera, Spanien
  8. Ngapali Beach – Myanmar
  9. West Bay Beach – Bay Islands, Honduras
  10. Nacpan Beach – El Nido, Philippines
Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere