Hotel Four Views Oasis på Madeira

Four views hotel

Four Views Oasis ligger i den lille pittoreske by, Caniço, omkring 10 km øst for Funchal. Hotellet ligger ned til havet, er omgivet af en skøn have og har udsigt til øgruppen Ilhas Desertas og naturreservatet Ponta de S. Lourenço. Hotellet tilbyder shuttle-service til/fra Funchal flere gange om dagen (søndag dog undtaget).

Ferie med god mad

På dette dejlige hotel kan du nyde den veltillavede morgenmad, der er anrettet som buffet, i hotellets restaurant, Acquamarina, hvor også aftensmaden indtaget i de behagelige omgivelser. Skal det være lidt mere formelt, kan du eventuelt lade dig lokke af en gourmet-middag i Atalaia Bistro Restaurant. Poolbaren, “Calhaus Trattoria” er det perfekte sted til en let frokost, en kølig øl eller vand i løbet af dagen, som passende kan sluttes af med en hyggelig drink i Atlantic Bar akkompagneret af levende musik og måske også af cikadernes sang.

Four Views oversigt
Nyd afslappende stunder ved hotellets saltvandspool.

Ferie med afslapning eller aktiviteter

Nyd dagen med afslapning ved den indbydende saltvandspool, der året rundt er opvarmet til omkring 22 grader. Rundt om poolen finder du på terrassen med liggestole, borde og parasoller. Skulle du få lyst til en badetur i havet ligger Reis Magos-stranden blot få minutters gang fra hotellet. Vær opmærksom på at der ikke er tale om en sandstrand, men strand med småsten. Den indendørs swimmingpool er i forbindelse med spa- og wellnesscentret ”Four Stones Spa”, hvor der også er jacuzzi, sauna og mulighed for at få massage. For de aktive er der endvidere et fitnesscenter, mulighed for at spille bordtennis, dart, billard eller at øve sig på hotellets puttinggreen.

Hotellets 224 nydeligt indrettede værelser har alle møbleret balkon med udsigt over haven eller havet. Der er dobbeltseng, sofa og sofabord, skrivebord med spejl og stol, kabel-TV, minibar/køleskab, aircondition, kaffe-/te-faciliteter, safetybox mod betaling samt pænt badeværelse med brus og hårtørrer. I hotellets studios er der desuden fuldt udstyret tekøkken samt spisebord og –stole.

Læs mere om Hotel Four Views Oasis på Madeira

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere