Hotel Pestana Village på Madeira

Pestana Village Garden
I den store have er der to swimmingpools.

Pestana Village hotel er bygget af traditionelle materialer og designet til at ligne typisk Madeira-stil. Hotel Pestana Village består af lave bygninger i en stort anlagt tropisk have.

Alle værelser har balkon med hav-, have- eller bjergudsigt, de 92 lejligheder har nutidig indretning i neutrale farver med møbler i traditionel stil. Bekvemmeligheder som tekøkken, satellit TV, telefon med direkte opkald, internetopkobling og badeværelse med hårtørrer og badekåbe.

Pestana Village Garden restaurant
Nyd en ferie i afslappende omgivelser på Pestana Village Garden.

Udendørs opvarmet pool på Pestana Village, Madeira

Gæsterne kan slænge sig ved siden af den udendørs opvarmede pool og slappe af i skyggen af en palme eller en parasol med en drink fra pool-baren. Yngre gæster holdes beskæftiget i børneklubben og kan soppe i deres egen separate pool, mens gæster i alle aldre kan spille kæmpeskak i hotelhaven, billard i spillerummet og nyde en guidet tur rundt i hotellets haver. Gæsterne kan nyde grillspecialiteter, traditionelle portugisiske retter, frisk fisk og et internationalt køkken på de fem spisesteder på stedet og nyde levende musik og danse i cocktailbaren, der er omgivet af planter.

Fitness- og wellness-center på Pestana Village, Madeira

Hotellets wellness- og fitnesscenter har en indendørs pool og motionsrum, sauna, solarium og dampbad, mens de, der holder af udendørs aktiviteter, kan slutte sig til arrangerede ture rundt på øen og vandringer til kunstvandingskanalerne. Alle kan være on-line på ferien takket være internetadgang i lobbyen, og de kan nyde mad og drikke helt privat på værelset på et hvilket som helst tidspunkt takket være 24-timers room service.

Der er direkte adgang til stranden gennem poolområdet på nabohotellet Pestana Carlton, og golfspillere kan bestille tider på Palheiro golfbanen (der ligger mindre end 5 km væk) gennem hotellet, der også administrerer buskørsel til og fra banen. De berømte botaniske haver i det centrale Funchal ligger inden for 1 km’s afstand, og lystbådehavnen inden for 2 km. Madeira Lufthavn ligger 20 km og 15 minutters kørsel væk.

Læs mere om Hotel Pestana Village

Tags i artiklen
Mere af Lars Henriksen

Vandreferie på pilgrimsvejen i Portugal

Følg den portugisiske pilgrimsrute, Caminho Portugués, hvor der på gamle veje gennem...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *