Hotel Quinta Da Bela Vista på Madeira

Quinta da bela vista hotel
Pooeln ved Quinta da bela vista hotel

Hotellet er bygget i 1844 og er en meget fint vedligeholdt herregård, der ligger i frodige haver med en skøn udsigt over Funchalbugten.

I kolonistil

De 89 hotelværelser, der alle er i kolonistil, har glatte, hvide vægge og mørke træmøbler. Værelserne har udgang til balkon og alle er udstyret med air-condition, kabel TV, telefon med direkte opkald og internetforbindelse. Marmorbadeværelse komplet med badekar, bruser, gratis toiletartikler, badekåbe, bidet og hårtørrer.

Quinta da Bela Vista Hotel kolonistil
Quinta da Bela Vista Hotel er bygget i charmerende kolonistil.

Afslapning på Hotel Quinta Da Bela Vista

Hotel Quinta Da Bela Vistas pool ligger i den 20.000 m2 store have, omgivet af liggestole og med eksotiske planter, brostensbelagte stier og attraktive vandkunstværker. Gæsterne kan slappe af i saunaen og boblebadet, vise hvad de dur til på tennisbanen og udforske Atlanterhavet ved at chartre Quinta Da Bela Vistas egen lystbåd. Snacks, drinks og cocktails serveres i poolbaren med en fantastisk udsigt over Funchalbugten.

A la carte menu på Hotel Quinta Da Bela Vista

Gæsterne kan vælge mellem a la carte menu og en 4-retters menu i de varme omgivelser i restaurant Avista Navios med træmøbler, pejs, marmorgulve og udsigt til haven. Som et alternativ er der Bela Vista Restauranten, der ligger i den gamle herregård fra 1844, og som tilbyder international menu med et anstrøg af Madeira. Forretningscentret på Hotel Quinta Da Bela Vista byder på konferencerum, udstillingsplads, muligheder for festmiddag og AV-udstyr. Conciergen kan rådgive omkring nærtliggende attraktioner; golf-entusiaster kan få rabat på de nærliggende golfbaner Palheiro og Santo de Serra, mens hotellets lystbåd Gaviao ligger fortøjet 2 km væk. Gæsterne kan beundre den fantastiske udsigt fra Funchal svævebanen 3 km væk, besøge det nutidige kunstmuseum 4 km væk, og gå tur i de botaniske haver 6 km derfra. Hotellet ligger 25 km fra Madeiras internationale lufthavn.

Læs mere om Quinta da Bela Vista

Mere af Lars Henriksen

Frankrigs forrygende familiestrande

Frankrig er et stort land med mange strande. Og her er noget...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *