Hotel Quinta Jardins Do Lago på Madeira

Jardins Do Lago Swimming Pool
Swimming pool på Quinta Jardins Do Lago

Hotel Quinta Jardins Do Lago er en herregård fra det 18. århundrede, som tidligere var residens for den øverstkommanderende for de britiske styrker under Napoleonskrigene.

Dybe historiske rødder

Hotel Quinta Jardins Do Lago er et hotel med dybe rødder i historien. Det ligger på en bakketop med udsigt over havet, 1,5 km fra Funchals centrum. De 40 værelser, alle med air-condition, har møblerede balkoner med haveudsigt, og har en klassisk indretning i bløde farver med antikke træmøbler. Alle værelser på hotellet har marmorbadeværelser og kabel TV med internetadgang, minibar og hårtørrer.

Specialiteter fra Madeira på Hotel Quinta Jardins Do Lago

Den største restaurant på Hotel Quinta Jardins Do Lago serverer specialiteter fra Madeira og internationale retter i formelle omgivelser, mens Colombo bistroen ligger ved poolen og derfra serveres drinks, snacks og lette måltider. Morgenmadssalen er dekoreret i rosa farver med flamske malerier fra det 16. århundrede, og der er en veranda med havemøbler.

Jardins Do Lago terrasse
Nyd din morgenmad i de frodige omgivelser.

Botanisk have

Hotel Quinta Jardins Do Lago ligger på 2,5 hektar botanisk haveareal fyldt med sjældne plantearter, store træer og farverige og skønne eksotiske blomster fra så langt væk som Australien, Kina, Argentina og Afrika. Haven er også hjemsted for Colombo, en kæmpeskildpadde fra Galapagosøerne, der har boet på hotellet i snart et halvt århundrede. Gæsterne kan gøre brug af tennisbanen, nyde et slag billard eller pool i spillerummet eller slappe af med en bog fra biblioteket. Efter træning i motionsrummet kan de sundhedsbevidste gå i tyrkisk bad eller sauna, eller gæsterne kan simpelthen slappe af og svømme i den store, opvarmede ferskvandspool udendørs. Der er solterrasser med solsenge og parasoller, og håndklæder kan lånes på hotellet.

Et supermarked, konferencecenter og Santa Clara klostret findes alt sammen inden for 500 m fra hotellet. Madeiras internationale lufthavn ligger 20 km væk, ca. 15 minutters kørsel.

Læs mere om Quinta Jardins Do Lago

Tags fra artiklen
,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere