Hvilke europæiske feriesteder egner sig til en ferie i foråret?

Sicilien
Sicilien er et af de steder, som er oplagt til en ferie i foråret

Foråret slår igennem tidligere flere steder i Sydeuropa end det gør i Nordeuropa. Ofte er det allerede forår i Sudeuropa i marts, mens vi herhjemme må vente til april.

Generelt rammer foråret først i nærheden af Middelhavet, som aldrig når at blive rigtigt koldt – heller ikke om vinteren. Men hvor skal du rejse hen, hvis du vil nyde det sydeuropæiske forår? Få tre bud her.

Forårslunt på Sicilien

På Sicilien begynder temperaturerne for alvor at stige hen over marts måned og i begyndelsen af april. I samme periode eksploderer naturen på den italienske ø i en sand overflod af farvestrålende forårsblomster.

Siciliens natur er fantastisk i foråret, og selvom vandet ikke er varmt endnu, kan man godt tage en hurtig dukkert på en af øens mange smukke strande. Skulle temperaturen falde en enkelt dag eller to, byder øen på mange kulturelle oplevelser – både udendørs og indendørs.

Læs mere om rejser til Italien her.

Maltas forår

Også på Malta kommer foråret tidligt, og du kan her opleve behagelige og lune dage lang tid før, foråret slår igennem i fastlandseuropa. Også her er foråret kendetegnet ved en overvældende flora med masser af smukke blomster i naturen.

Malta har mange dejlige strande, og om foråret har man det hele lidt mere for sig selv end i højsæsonen. Og så er priserne endda lavere først i foråret. Vandet er helt klart, og øen har flere gode dykkerspots og masser af kulturseværdigheder fra en lang civilisationshistorie.

Læs mere om rejser til Malta her.

Costa del Sols frodige forår

Costa del Sol i det sydligste Spanien er et af de første steder på kontinentet, hvor foråret for alvor slår igennem. Og det er også på denne årstid, at de mange små hyggelige byer langs solkysten begynder at vågne op til dåd.

Her er masser af smuk natur, både langs kysten og lidt længere inde i landet, hvor foråret er frodigt, mens resten af året kan være lidt tørt. Foråret er en dejlig årstid at besøge Andalusien på. Måske den bedste.

Læs mere om rejser til Spanien her.

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere