På vinterferie i USA

Central Park i New York City
Der hersker en særlig stemning, når sneen ligger sig over Central Park i New York City. Foto: PublicDomainPictures, CC.

USA er ikke lige det første sted, der falder os ind, når vi tænker på ferie i vintermånederne, men faktisk er mange af landets populære rejsemål også særdeles besøgelsesværdige på denne årstid.

Den sydligste del af USA har subtropisk klima, og her er der også lunt på denne årstid. Florida er for eksempel et populært rejsemål i USA. Også her om vinteren.

Florida har meget at byde på: Her ligger Disney World, Cape Canaveral Space center, den legendariske “strand-by” Miami – og staten har en fantastisk natur. Det er en all time favorite i USA. Også den sydlige del af Californien har et behageligt klima nu her på denne årstid.

Men også længere nordpå i det store land er der gode muligheder om vinteren.

New York City om vinteren

New York har en helt særlig stemning om vinteren – blandt andet med slæder i Central Park. Det er selvfølgelig allermest omkring Jul og Nytår, men også resten af vinteren er byen meget romantisk og hyggelig, når der ligger sne.

Der er heller ikke nær så mange turister i New York i vinterhalvåret, så det er nemmere at komme ind på Broadways teatre eller til sportsbegivenheder i de store indendørs stadions. Også museer og andre indendørs aktiviteter er på mange måder mere attraktive i vinterhalvåret.

Det er også billigere både at komme til og fra NYC og at bo i New York City i vinterhalvåret, hvor efterspørgslen på overnatninger i byen er væsentligt mindre end i højsæsonen.

På ski i USA

USA er blevet en mere populær ski-destination også for danskere i de senere år, fordi der ofte er bedre muligheder for off piste og løb i powder sne end i for eksempel Alperne. Det mest kendte sted er nok skiområdet ved Aspen, men der er lige så gode steder til lavere priser i New England og Colorado.

Hvis du lejer bil og selv kører i områderne så vær altid opmærksom på at pakke ekstra tøj, tæpper og mad, og sørg for at udstyr som snekæder og så videre er ved hånden. Det gælder i øvrigt overalt i den nordlige del af USA om vinteren.

Store besparelser i Las Vegas

Las Vegas er kold om vinteren, men byen ligger ikke stille, selvom den nu er mindre travl end resten af året. Fordi her er færre kunder om vinteren, lokker hoteller med gode tilbud, så du får mere for pengene på denne årstid.

Hvis du mest er i byen for at gamble og se de mange shows indendørs, er vinteren på en måde den bedste årstid at besøge Las Vegas på.

Tags i artiklen
Skrevet af
Mere af Mikkel H

Her er årets mest sete rejsevideoer på Youtube

Google har netop offentliggjort listen over de 10 meste sete videoer på...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *