Pestana Carlton på Madeira

Pestana Carlton
Der er gode muligheder for at få et værelse med havudsigt på Hotel Pestna Carlton.

Et stort moderne hotel, der ligger på klipperne langs Funchals kystlinje. Pestana Carlton Madeira byder på en imponerende udsigt over byen og har direkte adgang til stranden via den palmefyldte, tropiske have.

Balkon med udsigt

Hotel Pestana Carltons 330 værelser med air-condition byder på en lys, moderne indretning, og alle værelser har balkon med udsigt over havet, poolen eller bjergene. Alle værelser har satellit TV, telefon med direkte opkald og internetopkobling og en minibar.

Pestana Carlton restaurant
Nyd dit måltid, mens du nyder udsigten af havet.

Seks restauranter på Hotel Pestana Carlton

De seks restauranter på Hotel Pestana Carlton tilbyder en række muligheder for enhver smag, fra buffet og snacks til fine middage og udendørs grillmad, med levende musik og underholdning i pubben og pool-baren. Gæsterne kan slænge sig ved to udendørs pools – én ved havoverfladen med direkte adgang til stranden, og en opvarmet pool omgivet af terrasser flankeret af palmetræer. Yngre gæster holdes beskæftiget i børnenes legeområde og kan soppe i deres egen separate pool; hele familien kan nyde minigolf og kæmpeskak i hotelhaverne, tennis på den projektøroplyste bane og bordtennis i spillerummet.

Welness – og fitness-center

Wellness- og fitness centret har en indendørs pool og et motionsrum, sauna, solarium og dampbad. En række skønhedsbehandlinger og terapeutiske massager kan fås efter ønske. De mere eventyrlystne kan bestille timer på dykkerskolen eller slutte sig til organiserede øekskursioner og vandringer til kunstvandingskanalerne på Madeira. Der er internetadgang i lobbyen (mod gebyr) for de, der ønsker at tjekke deres mail. Room service er tilgængelig hele døgnet på hotellet. De, der ønsker at udforske byen, kan spadsere ind til Funchals bycentrum, 1 km væk, og besøge de botaniske haver. Lystbådehavnen ligger 2 km, og den nærmeste golfbane Palheiro, mindre end 5 km væk. Golfspillere kan bestille tid gennem hotellet, der også tilbyder shuttle-bus til golfbanen. Madeira Lufthavn ligger 20 km, ca. 15 minutters kørsel, væk.

Læs mere om Pestana Carlton

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere