Prøv rafting på floderne Roya, Var og Verdon

Rafting
Rafting på floderne Roya, Var og Verdon

Nord-øst for Nice finder du nogle af de smukkeste kløfter i de syd-østlige alper. Her ved floderne Roya, Tinée, Var, Verdon og Vésubie, der alle flyder lige på grænsen til nationalparken Mercantour, der grænser op til Italien, udbydes alverdens ’white water’-sportsgrene, såsom rafting, der foregår enten i kajak, kano eller gummibåd, canyoning og klatring, samt det såkaldte hydrospeed, også kendt som riverboarding.

Der venter ubeskrivelige naturoplevelser og farver samt former, der minder mest om noget, der er skabt i et virtuelt univers – men det er moder natur, der star bag. Er man mest til en rolig dag ved flodbredden, er dette også et ideelt sted til at fiske, og for landkrabberne udbydes der også rideture i den vilde natur.

Rafting
Rafting på floderne Roya, Var og Verdon er en stor oplevelse

Men skal pulsen virkelig op, så venter der forrygende oplevelser hos udbyderen Mat&Eau, der tilbyder ’white water’-aktiviteter i et sikkert miljø på nogle af Sydfrankrigs bedste floder omkring byen Breil sur Roya i det nordlige Provence. Man kan deltage i halvdags- eller heldagsarrangementer, og der er noget både for begyndere og for familier. Dog gælder det for alle, at man skal kunne svømme og alle deltagere er fyldt 10 år.

Praktiske oplysninger

Man tager ikke imod kreditkort. Det anbefales at ankomme i et par gode (og gerne gamle) lukkede sko og iført badetøj. Alt andet udstyr udleveres på stedet.

Interesseret i en rejse til Roya, Var og Verdon, nær Nice?

Så kan du se alle rejser til Nice med Escapeaway her med masser af håndplukkede hoteller at vælge imellem.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere