Tilbring en eventyrlig dag i Parc Asterix

Parc Asterix
Hvis man ikke skulle have en forlystelsespark i Frankrig, der er opkaldt efter den velkendte franske tegneseriefigur Asterix, ja hvor skulle man så?

Hvis man ikke skulle have en forlystelsespark i Frankrig, der er opkaldt efter den velkendte franske tegneseriefigur Asterix, ja hvor skulle man så? Forlystelsesparken, som ligger ved Paris, byder velkommen til Gallernes land med 32 forlystelser, 8 shows og 6 verdener.

Asterix som tegneserie udkom for allerførste gang i henholdsvis Frankrig og Belgien i oktober 1959, mens parken så dagens lys i 1989. Her finder du fire restauranter, flere forlystelser for børn under 1 meter og 20, mange innovative og højspændte forlystelser, der giver adrenalinen et spark, og naturligvis masser af sjov for hele familien.

De 6 verdener

Parken er inddelt i 6 tema-verdener: Gallien, det Romerske Rige, det antikke Grækenland, vikingerne, Ægypten og tidsrejsen. Hver verden er gennemført med henvisning til en bestemt tidsperiode, dens hovedpersoner, dens guder og dens mest kendte levn og værker, og ikke mindst med forlystelser, der matcher den enkelte genre og det enkelte drama. Der venter med andre ord mange timers sjov og underholdning for de eventyrlystne.

Parc Asterix
Parc Asterix er fyldt med store oplevelser. Foto-kreditering: Vinicius Pinheiro. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Shows

I Parc Asterix er man desuden leveringsdygtig i flere typer forestillinger, hvoraf nogle knytter sig til en bestemt sæson og andre er at finde dagligt. Blandt disse shows kan nævnes den imponerende vand-ballet i parkens Dolphinarium, hvor du kan nyde en elegant delfin- og søløveopvisning. Det er også på daglig basis, at du kan møde dine favoritkarakterer fra tegneserien og få taget et billede af dig selv og Asterix eller Obelix. Men der er også anderledes røgafgivende og hæsblæsende dramaer, når tyveriet af Mona Liiis visualiseres på en 50 m lang scene, hvor der bl.a. anvendes tre biler, en motorcykel, et tog og en sidevogn for at realisere jagten på tyvene i showet Main Basse sur la Joconde. Og sådan kunne vi blive ved. Opdag selv, hvilke andre spektakulære oplevelser der venter i Parc Asterix.

Praktiske oplysninger

Der afgår daglig shuttlebus mellem Paris og parken, typisk med afgang fra Paris om morgenen og hjemrejse lige efter kl. 18, så du kan nemt og overkommeligt komme derud. Afstanden er ca. 30 km, og bør kunne tilbagelægges på ca. 40 min i egen bil. Det er også muligt at taget toget fra Charles de Gaulle lufthavn.

Interesseret i en rejse til Frankrig?

Så kan du se alle rejser til Frankrig med Escapeaway her med masser af håndplukkede hoteller at vælge imellem.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere