Tre drømmerejser til din næste vinterferie

Tropisk ferie
Vinterferien er en mulighed for at tage på tropisk ferie langt væk fra Danmark

Vinteren er normalt grå, våd og kold herhjemme. Længere sydpå i Europa står det ikke så slemt til, men vil du have tropisk varme, skal du længere væk.

Her får du tre bud – alle med temperaturer på over 25 grader og godt med sol – på fantastiske og måske lidt atypiske feriemål i vinterferien.

Goa

Der er ofte gode tilbud på flyrejser til Goa hen over efteråret og vinteren, som er gode årstider at besøge området på.

Goa er et fantatisk sted med stor naturskønhed og visse steder en særlig hippieånd. Goa tiltrækker feriegæster i alle aldre og er et populært rejsemål også for langtidsferier. Goa er kendt for sine fantastiske strandområder og sit milde klima.

Sri Lanka

Sri Lanka er ikke blandt de mest kendte rejsemål blandt os danskere, og det er egentligt en skam, for landet har rigtigt meget at byde på. Ikke mindst om vinteren hvor vejret er skidt herhjemme og glimrende tæt på Ækvator, hvor Sri Lanka ligger.

Sri Lanka er en ø og har masser af lækre strande. Siden borgerkrigen på øen sluttede i 2009, har feriegæster fra hele verden fået øjnene op for både klimaet og de mange kulturelle skatte i landet.

Læs mere om rejser til Sri Lanka.

Saint Lucia

En af Caribiens perler er Saint Lucia. Øen har en hyggelig og overskuelig størrelse – og der er noget luksuriøst over stedet, der har formået at bevare en charme, der leder tankerne tilbage på kolonitiden.

Saint Lucia er en meget frodig ø med dejlige strande og grønne bjerge og bakker. Klimaet er – som i Caribien – behageligt; hverken for varmt eller for koldt. Vejret afspejler det omgivende hav – der er aldrig langt til stranden på Saint Lucia

Skrevet af
Mere af Andreas

Spaniens største seværdigheder

Spanien udmærker sig ved en kæmpe mangfoldighed på stort set alle tænkelige...
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *