Udforsk det enestående naturfænomen Les Orgues d’Ille-sur-Tet

Naturpark - Languedoc-Rousssillon
Udforsk det enestående naturfænomen Les Orgues d'Ille-sur-Tet

Midt imellem havet og de smukke bjerge i naturparken ”Pyrénées Catalanes” ligger dette smukke naturområde, som består af klippeformationer og en lille landsby.

Oplev et fantastisk naturfænomen

Klipperne ligner et orgel og har derfor fået navnet ”Les Orgues”. Klipperne er formet af vinden, og er et fascinerende stykke natur. Tag smukke billeder og lad alt gå i stå omkring dig. Planlæg en hel dag i selskab med dette naturvidunder, og opdag hvordan klippernes udseende ændrer sig i det skiftende lys.

Les Orgues d'Ille-sur-Tet
Les Orgues d’Ille-sur-Tet. Foto-kreditering: Albert Torelló. Oploadet under licensen CC BY-SA 2.0

Se den lille landsby

Omkring 1 km fra Les Orgues ligger den lille landsby d’Ille-sur-Tet ved breden af floden Tet. Besøg byen og spis jeres frokost på en af restauranterne. Byen byder også på flere butikker og dejlige gåture. Se de mange fæstningsværker, smukke gader og springvand. Gå ikke glip af freskoerne i kirken Casenoves, som efter at være blevet stjålet i 1954 blev videresolgt mange gange gennem europa, og tilbagevendte først i 1997 igen.

Rejser til Languedoc-Roussillon

Kunne du tænke dig at opleve naturfænomenet Les Orgues d’Ille-sur-Tet i regionen Languedoc-Roussillon? Så se alle Signatours´ rejser til Languedoc-Roussillon her.

Tags i artiklen
Mere af Lars Henriksen

Hold ferie fra internettet – guide til dit frakoblede ferieparadis

De fleste hoteller rundt om på kloden forsøger at imødekomme vor tids...
Læs mere