Vinterrejser for enhver smag

Par på strand
Tag en pause fra det danske vintervejr med en af rejserne i programmet hos Signatours.

Hvad enten du er til sol og strand eller action og aktiv ferie, så byder den kommende feriesæson på masser af gode rejsemuligheder.

Vinteren er lang, kold og mørk i Danmark. Det mærker vi tydeligt nu, hvor sommertiden er passé. Men er du opsat på at undslippe danske kong vinters faste greb, så har der aldrig været bedre muligheder end i dag.

Signatours har altide gode tilbud på vinterrejser, og uanset hvilken type ferie, du er ude efter, så er der nok at vælge mellem.

Afslapning i solen

Måske er den bedste beskyttelse mod vintertræthed en ordentlig “indsprøjtning” af D-vitaminer i form af en ferie under sydens skarpe sol.

Og i den kategori er der en del at vælge imellem, selvom vi skal rejse længere og længere for at finde rigtig varme, efterhånden som vinteren skrider frem.

De Kanariske Øer byder på sol og varme, selv mens vinteren er mørkest og koldest herhjemme. Og så ligger de ret tæt på fastlandseuropa. Den relativt korte rejsetid har da også gjort øer som Gran Canaria og Tenerife til yndede rejsemål blandt os danskere.

Har du tid og råd er der også mere eksotiske rejsemål som Hawaii og Caribien. Thailand er et andet rejsemål, som efterhånden har slået sig fast i toppen af danskernes liste over favoritrejsemål om vinteren.

Adventure og trekking

De tropiske og subtropiske øer kan selvfølgelig byde på både afslapning og aktiv ferie, og det kan også Australien og New Zealand som har sommer, mens vi har vinter.

Placeringen på den sydlige halvkugle gør disse lande til naturlige vinterrejsemål. New Zealand er kendt for adventure, smukke landskaber og bungee jumping og andre ekstremsporter i det fri.

Austrialien lokker med dyk i verdensklasse på the Great Barrier Reef, hvor man visse steder kan støde på “the great white” – hvidhajen. Australien har også masser at byde på inde på land. Det er en helt anden verden.

Danskerne har de senere år også fået øjnene op for Sydafrika. Landet er utroligt smukt og giver mulighed for ferie ved havet eller safari ind i landet.

På ski

Endelig er dem, der foretrækker at opsøge kulde og vinter i stedet for at forsøget at undslippe. Men man kan nu godt få både sol og vinter. For eksempel på en skiferie i Alperne, som er danskernes favorit.

Lidt mere eskotisk er det med skiferie i USA eller Canada, hvor der er gode muligheder for off piste løb i powder sne.

Vil man gerne kombinere sol og strand med skiferie, kan det lade sig gøre i Andalusien, hvor der ikke er langt fra sneklædte bjerge ned til kysten, som er lun selv om vinteren.

Skrevet af
Mere af Mikkel H

Påsken fejres med stil i Portugal

Portugiserne er trofaste katolikker, og påsken er en vigtig højtid i landet....
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *