Rejser til Brasilien

Sydamerikas største land

Brasilien strækker sig over næsten halvdelen af Sydamerika, og er verdens femtestørste land. Brasiliens 7367 kilometer lange kystlinie ud til Atlanterhavet, er kendt for sine flotte hvide sandstrande og varme dybblå vand.

Brasiliens mangfoldighed

Brasiliens befolkning er en meget mangfoldig blanding af efterkommerne af landets oprindelige befolkning, portugisere, og afrikanere. Dertil kommer immigranter fra en lang række andre verdensdele. Allesammen bidrager de til en befolkning, hvor ingen behøver at føle sig fremmed, og som får turister til at føle sig velkomne.

Brasiliens rige natur

Udover de fantastiske palmebevoksede strande har Brasilien desuden en naturrigdom helt i særklasse. Amazonregnskoven, som har sin hovedudbredelse i Brasilien, er verdens største regnskov og indeholder et utal af spændende dyre og plantearter. Det skønnes, at op i mod halvdelen af Jordens arter findes i denne regnskov.

Men Brasilien byder også på andre store naturoplevelser, besøg f.eks. kæmpe vandfald, tag på vandretur i en af de mange nationalparker, eller dyk i krystalklart vand på koralrev langs kysten.

Byer i Brasilien

Rio de Janeiro er nok Brasiliens mest populære destination, og som besøgende er det da også svært ikke at blive imponeret af denne livlige by, hvis venlige og humørfyldte befolkning komplementeres af den flotte by og natur.

Andre seværdige byer i Brasilien inkluderer Sao Paulo, Manaus, Salvador og Recife.