Charterrejser

Det er nemt og billigt at booke din pakkerejse online hos Signatours, vælg fly, hotel og evt. transfer og få en samlet pakke med prisgaranti og tryghed.

Charterrejsen blev opfundet af Spies og Tjæreborg

Charterrejser er altid populære, du flyver direkte til dit rejsemål og der indgår hotel eller ferielejlighed. Ofte er der danske guider på rejsemålet der servicerer gæsterne og afholder udflugter. Det var Simon Spies og Krogager fra Tjæreborg der opfandt charterrejsen og den lever i dag i bedste velgående. Ok der er sket meget siden de to fra Spies og Tjæreborg Rejser sendt de første danske charterturister til Spanien, men det grundlæggende princip er det stadigvæk det samme, nemlig det skal være nemt og billigt at rejse på charterrejse. I dag er der kommet mange nye aktører på rejsemarkedet, som f.eks. Bravo Tours, Star Tour og Apollo Rejser, ligesom mange charterselskaber har udviklet nye koncepter som All Inklusive hoteller, børne klubber og du kan i dag også rejse på charterrejse hvor du kombinere en uges bade ferie med en tema rejse. De første charter rejser gik til rejsemål som Costa Brava og Mallorca i Spanien og Gardasøen i Italien, men i dag er verden blevet meget mindre og du kan rejse på charterrejse til lande som Thailand, Mexico og Brasilien. Mange mener at ordret charter i forbindelse med rejser blev opfundet af Simon Spies i 1960. Selve ordret charter betyder at man f.eks. lejer et helt skib eller fly og det er jo netop det charterselskaberne gør, lejer et helt fly og ofte også hoteller og ferielejligheder.

Find en billig afbudsrejse eller restpladser

Du finder ofte billige afbudsrejser og restpladser fra charterselskaberne og de annonceres i mange forskellige medier som aviser, tekst tv og selvfølgelig på internettet. Her på Signatours Rejser kan du også søge efter billige afbudsrejser med alle flyselskaber. Du kan også vælge om det skal være en meget billig rejse hvor du bor på uspecificeret hotel.

Se hvor billigt du kan rejse på en afbudsrejse hvis du kan tage af sted med kort varsel

Charterrejser har aldrig været billigere

De seneste år er mange af de gamle danske charterselskaber blevet opkøbt af store udenlandske rejsebureauer , et par eksempler er Tui´s køb af Star Tour, My Travel´s køb af Spies Rejser og Tjæreborg rejser, samt Primera Travel´s køb af Bravo Tours. Det har betydet at udvalget af rejsemål fra charterselskaberne er blevet meget stort og du i dag kan rejse på charterferie stort set over hele verden. Men det vigtigste er at priserne er faldet, således man i dag har mulighed for at købe en meget billig charterrejse, og specielt hvis man bestiller i god tid.

Mere information om rejsebureauer der arrangere charterrejser i Danmark

Vil du vide mere om charterrejser og charter rejsebureauer i Danmark kan du finder information hos foreningen Rejsearrangører i Danmark. Finder du en charterrejse der passer til dine ønsker er det blot at trykke på mere information for flere oplysninger eller bestilling af rejsen.

Læs mere

Hoteller