Rejser til Cuba

Cuba var før revolutionen i 1959 en populær turistdestination, som især nød godt af mange besøgende fra det nærliggende USA. Castro’s ekspropriation af privat ejendom, og den den efterfølgende embargo satte en effektiv stopper for dette, og helt frem til Sovjetunionens sammenbrud var det derfor småt med udenlandske turister. I 90erne åbnede den cubanske regering igen op for international turisme efter næsten tre årtiers isolation i et forsøg på at tilføre landet en hårdt tiltrængt indkomst. De gamle hoteller er i stor stil blevet restaureret, og nye turistresorts bygget.

En rejse tilbage i tiden

Trods turismens genopblomstring og restaureringen vil man på Cuba ofte få følelsen af at befinde sig i en tidslomme fra tiden før revolutionen. Byerne er rige på kolonial arkitektur og store pladser, hvor klassiske biler cruiser ned ad gaderne og salsa-rytmer fylder aftenluften.

Genopdag Cuba

Christopher Columbus “opdagede” Cuba i 1942, og var den første europæer som beskrev øens skønhed. I dag vil besøgende i Cuba opleve et samfund som igen viser sine mange fine attraktioner frem, og tilbyder meget mere end blot sol og strande.

Cuba har 11,4 millioner indbyggere, og er omtrent på størrelse med England.

Sådan finder du din rejse til Cuba

Rejser til Cuba finder du hurtig og nemt i rejse-søgemaskinen på Signatours Rejser, der søger efter aktuelle rejser til Cuba og sammenligner priser og tilbud fra alle flyselskaber i databasen.

Vil du selv sammensætte din rejse kan du også søge efter hoteller separat. Cuba har verdens største samling af gamle klassiske amerikanerbiler fra 50erne. Bliv revet med i stemningen af kolonitidens arkitektur, cigarer, strand, sol og genskæret fra det flotte chrom fra de klassiske biler.

Indtast hvilken rejseform du ønsker, rejselængde og evt. destination i Cuba, herefter får du en oversigt med alle ledige rejser i databasen. I oversigten kan du læse mere om rejsen, hvem som er arrangør og selvfølgelig hvad prisen er på den valgte rejse. Finder du en rejse du ønsker at bestille eller læse mere om, er det blot at trykke på knappen fortsæt.

Hvilke rejseform til Cuba søger du?

På Signatours.dk og du kan søge efter en ferie til Cuba der passe lige dine behov. Indtast dine rejse ønsker i søgemaskinen og få det fulde overblik. Du kan søge på rejselængde, rejsemål, og rejseform. Du finder bla. følgende rejser til Cuba. Charterrejser, All inclusive, tema og rundrejser, flybilletter, hoteller, billeje, ferieboliger og meget mere. Det er vigtig at forberede sig inden man besøger Cuba, hvis man vil have det fulde udbytte ud af sin rejse. Livet i dette land er stadigvæk meget anderledes end andre lande i Latinamerika, så check om andre har skrevet nogle gode rejsetips, og besøg evt. turistbureauet for flere informationer.