Rejser til Cuba

Cuba var før revolutionen i 1959 en populær turistdestination, som især nød godt af mange besøgende fra det nærliggende USA. Castro’s ekspropriation af privat ejendom, og den den efterfølgende embargo satte en effektiv stopper for dette, og helt frem til Sovjetunionens sammenbrud var det derfor småt med udenlandske turister. I 90erne åbnede den cubanske regering igen op for international turisme efter næsten tre årtiers isolation i et forsøg på at tilføre landet en hårdt tiltrængt indkomst. De gamle hoteller er i stor stil blevet restaureret, og nye turistresorts bygget.

En rejse tilbage i tiden

Trods turismens genopblomstring og restaureringen vil man på Cuba ofte få følelsen af at befinde sig i en tidslomme fra tiden før revolutionen. Byerne er rige på kolonial arkitektur og store pladser, hvor klassiske biler cruiser ned ad gaderne og salsa-rytmer fylder aftenluften.

Skal du rejse til Cuba så besøg f.eks Pinar Del Rio-provinsen og overvær den populærer tobaks produktionen i området. Området er enormt frugtbart og udover at man kan betragte tobaks fremstillingen som senere hen skal blive til de kendte cubanske cigarer, så er muligheden for fiske og jage også stor i området. Det er også muligt at slappe af i botaniske haver såsom dem i La Güira, San Juan y Martines, Soroa, Vinãles-dalen og Las Tumbas.

Cuba er et land som trods deres start som bananrepublik i 1959 har udviklet sig til at være en fungerende stat med love og orden. Cuba var under den kolde krig skarpt kritiseret og siden sanktioneret af USA. Landet udviklede sig i en socialistisk ideologi, til stor modstand for deres naboer USA. I dag kan Cuba bryste sig med at havde et af verdens bedste sundhedssystemer og tilbyder alle gratis lægehjælp i form af sygesikring. Landet styres dog stadigvæk til den dag i dag af dybe socialistiske tankegange, tanker som ikke ser individet for betydende og hvilket gør at EU beskylder Cuba for at overtræde menneskerettighederne.

Cuba har ca. 12 millioner indbyggere, og er omtrent på størrelse med England. Cuba har verdens største samling af gamle klassiske amerikanerbiler fra 50erne. Bliv revet med i stemningen af kolonitidens arkitektur, cigarer, strand, sol og genskæret fra det flotte chrom fra de klassiske biler.

Christopher Columbus “opdagede” Cuba i 1942, og var den første europæer som beskrev øens skønhed. I dag vil besøgende i Cuba opleve et samfund som igen viser sine mange fine attraktioner frem, og tilbyder meget mere end blot sol og strande.

Sådan finder du din rejse

Rejser til Cuba finder du hurtig og nemt i rejse-søgemaskinen på Signatours Rejser, der søger efter aktuelle rejser til Cuba og sammenligner priser og tilbud fra alle flyselskaber i databasen. Vil du selv sammensætte din rejse kan du også søge efter hoteller separat.

Indtast hvilken rejseform du ønsker, rejselængde og evt. destination i Cuba, herefter får du en oversigt med alle ledige rejser i databasen. I oversigten kan du læse mere om rejsen, og selvfølgelig se hvad prisen er på den valgte rejse. Finder du en rejse du ønsker at bestille eller læse mere om, er det blot at trykke på knappen fortsæt.

 

 

Fly til Cuba

Indtast dine ønsker i søgemaskinen, og husk, at du altid kan søge efter både retur- og enkeltbilletter, samt på hvilket tidspunkt du vil flyve. Du kan også vælge, om du vil have den billigste pris, hvor der eventuelt er mellemlanding eller om du kun er interesseret i at flyve direkte. Herefter vil du få et samlet overblik over alle flybilletter til Cuba. Ønsker du mere information eller at købe en flybillet, så er det blot at klikke på bestil rejse!