Rejser til Havana

Med den cubanske regerings satsning på turisme, som for alvor tog fart efter Sovjetunionens fald, er Havana igen blevet en af Caribiens topdestinationer for dem som søger en anderledes rejseoplevelse.

Rejser til Havana i Cuba hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie.

Kulturelle oplevelser i Havana

Havana er især kendt for den unikke fornemmelse af en by fastlåst i 1950erne med farverige cadillacs og håndrullede cigarer. Byen er rig på kulturelle oplevelser i form af gamle teatre, kabareter, musik og ikke mindst et livligt natteliv. Besøg f.eks. den berømte Tropicana natklub.

Havanas gamle historiske centrum blev i 1982 erklæret for Verdensarv af UNESCO, og det er oplagt at udforske denne gamle bydel til fods og tage sig tiden til at se de gamle elegante kirker, parker og pladser som giver Havana dens særlige armosfære og charme.

Cubas hovedstad har 2,1 millioner indbyggere og er den største by i Cuba. Havana er en af Caribien ældste og historisk mest betydningsfulde byer.

Strande ved Havana

Blot 15 minutters kørsel øst for Havana finder man smukke strande i Playa de Este. Strandene begynder omrking 18 kilometer øst for Havana og strækker sig 12 km helt til Guanabo. Det er gode badestrande, og de er populære blandt både lokale og turister.

Forbindelser til Havana

Det er nemt at flyve til Havana, som har tre internationale flyterminaler, men mange ankommer også til byen med et af de mange krydstogter som lægger til i byens havn.