Om Danmark

Det er måske ikke i Danmark man finder de mest dramatiske landskaber med høje bjerge og vild natur, men tilgengæld har vi nogle af verdens bedste strande, og mange små oaser af skøn natur. Ingen steder er man mere end én time fra havet, og med hundredvis af øer er Danmark oplagt til en dejlig ferie ved vandet.

Danmark rummer mange attraktioner og seværdigheder, og takket være de forholdsvis korte afstande er det sjældent noget problem at finde på mange spændende dagture, hvis vejret ikke lige er til at ligge på stranden.

Sommerhus og camping i Danmark

Det er muligt at leje dejlige sommerhuse i stort set hele landet, og få ting er bedre end en afslappende ferie ved kysten, hvor man nyder det stille tempo i liggestolen på terrassen efter en tur i bølgerne. Leje af sommerhus er da også en favorit ferieform bland børnefamilier, som her finder et åndehul fra den hektiske hverdag.
Campingferie har de samme fordele som ferien i sommerhuset plus friheden til at vælge den campingplads, som passer lige til dig og din familiens behov blandt mere end 500 godkendte campingpladser. Campingferie er ikke uden grund en af børnenes favoritferier, hvor familien finder sammen og hygger, samtidigt med at der er mange nye legekammerater på pladsen.

Aktiv ferie for hele familien i Danmark

I Danmark finder man noget nær de ideelle forhold for en familieferie på cykel. Terrænet er forholdsvist fladt, der er over 10.000 kilometer afmærket cykelruter, og med et fint netværk af vandrehjem og campingpladser, er det altid nemt at finde et sted at overnatte skulle benene løbe tør for energi.
Det er naturligvis også mange muligheder knyttet til Danmarks lange kyststrækning, hvor både surfbrættet og fiskestangen kan komme i brug. Eller hvad med en kanotur på en af de store åer inde i landet?

Weekendophold og storbyferier i Danmark

Selvom danske byer efter en globale målestok er forholdsvis små, er der mange spændende muligheder for at holde en storbyferie i Danmark. Her finder du et stort udvalg af kulturoplevelser, gastronomi, natteliv og shopping. Eller hvad med at tage et romantisk weekendophold på en af Danmarks mange hyggelige kroer?

Læs mere om Danmark

Hoteller