Rejser til El Gouna

Spredt over en myriade af øer, der er kædet sammen af smukke turkisfarvede laguner tilbyder El Gouna et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder, fra komfortable hotelpensioner til luksuriøse feriehoteller lige ned til stranden.

Fly til El Gouna

Det er nemt at komme til El Gouna med fly – byen ligger 22 km nord for Hurghada Internationale Lufthavn – kort tids flyvning fra Europas hovedstæder.

El Gouna – et dykkerparadis

I El Gouna finder man et bredt udvalg af aktiviteter. Det er et sandt dykkerparadis med internationalt certificerede dykkercentre. Windsurfing – kitesurfing – det første professionelle center i Egypten, vandski, parasailing, snorkling og mange andre vandsportsaktiviteter er til rådighed.
Valgmulighederne for sport og aktiviteter er mange – lige fra at gå 18 huller på El Gounas USPGA golfbane, til at brænde dæk af på gokart ringen.
Eller måske foretrækker man at dase og lade solens stråler trænge igennem på én af de mange strande.

Udnyt ”Dine-Around-Gouna” programmet, som er helt unikt for El Gounas hoteller. Konceptet gør det muligt for gæster på halvpension at prøve de forskellige restauranter på alle El Gounas hoteller, uanset hvilket hotel de bor på.

Bylivet i El Gouna

Byens centrum, hjertet af El Gouna. Et sted, hvor der foregår en masse både dag og nat. Det er her gæster og indbyggere mødes. Kafr er stedet med traditionel egyptisk stil med indre gårdspladser, snoede gader og markerede kupler, alt sammen omgivet af turkisfarvede laguner.
Kafr byder på alt, hvad der kan forventes af en levende bymidte: indkøbsarkader, basarer, en kunstnerdel, cafeer, diskoteker, et bredt udvalg af restauranter og barer, en internetcafé, kontantautomater, telefonbokse, et postkontor og et informationscenter.

Læs mere om Egypten her på TravelForum, eller besøg El Gouna by’s egen hjemmeside.