Om Hurghada

Rejser til Hurghada

Den Egyptiske perle, Hurghada er et godt rejsemål ved det Røde hav, hvis du vil være sikker på sol og varme.

Oplevelser ved vandet i Hurghada

Ting, der foregår i eller på vandet, kan udøves i Hurghada: windsurfing, sejlads, dybhavsfiskeri, badning, men, frem for alt, snorkling og dykning. De unikke undervandsparker ude fra kysten er nogle af de fineste i verden, og med rette populære blandt dykkere. Det varme vand her er ideelt for mange sjældne fiskearter og koralrev, der også kan iagttages fra både med glasbund. Dette område har mange fine indkvarteringsmuligheder, der sædvanligvis tilbyder en varm og effektiv service. Restauranterne ligger for det meste langs hovedvejen. Når man er i Hurghada, bør man besøge museet og akvariet, med deres komplette samlinger af flora og fauna fra Det røde Hav.

Nattelivet

I dag er Hurghada kendt som en partyby, specielt blandt europæere. Fra de lokale og andre kan man høre, at livet begynder om natten i Hurghada, med de mange, mange klubber. De besøges især af de unge, men bestemt også af mange andre i alle aldre. Ofte ses, at en fest med gang i og med deltagelse af gæster fra en turgruppe, helt tager over i en bestemt bar. Barerne er nemme at finde langs hovedgaden, sammen med en bunke billige og dyre hoteller.

All inclusive

Hurghada er også et feriested, hvor tusindvis af ældre europæere og andre kommer med deres familier for at nyde både sol og sjov på de private feriesteder ved stranden, hvoraf mange tilbyder all inclusive. Mange af disse hoteller tilbyder så mange aktiviteter og faciliteter, at man aldrig behøver forlade stedet. Ofte har de større steder zoo, legeplads, diskotek, barer, et antal pools og endda små teatre.

Hurghada er også en by under udvikling. Mange nye hoteller og byggerier er på vej, og kæmpe nye hoteller, restauranter og andre faciliteter kan forventes i nær fremtid. Faktisk er dette område generelt et af de travleste i Røde Havs-området. Safaga ligger lige syd for Hurghada, og Somabugten med sit smukke Sheraton ligger endnu tætte på den sydlige del. Nordpå er El Gouna, et meget organiseret ferieområde. Samlet tilbyder disse små feriesamfund og -områder næsten alt, hvad gæsterne kan ønske sig, fra larmende fester til afsondret undervandsdykning, med golf, bowling og fiskeri midt imellem.

Læs mere om hoteller med all inclucive 

Seværdigheder nær Hurghada


Øerne nær Hurghada tilbyder alle slags sjov og spænding. Tag f.eks. en dagstur til Giftun-øen for at snorkle og grille fisk, eller se Det røde Hav fra en undervandsbåd! Når man ikke lige er i vandet, kan man shoppe i butikkerne, slappe af i de luksuriøse ferielandsbyer eller f.eks. besøge Porfyr-bjerget, hvor man finder ruiner af gamle romerske bade, templer og lignende ved det nærtliggende Gebel Abu Dukhan. Dagsture eller safarier for at udforske Rødehavsbjergene fra kamel eller jeep er også en mulighed. Af andre øer og destinationer tæt på kan nævnes Shadwanøen (dykning, snorkling, fiskeri, men ikke badning), Shaab Abu Shiban (dykning, snorkling og badning), Shaab el-Erg (dykning, fiskeri og snorkling), Umm Gammarøen (dykning og snorkling), Shasb Saghir Umm Gammae (dykning), Careless Reef (dykning), Abu Ramadaøen (dykning), Shaab Abu Ramada (fiskeri), Dishet el-Dhaba (strande og badning), Shaab Abu Hashish (strande, dykning, snorkling, badning og fiskeri), Sharm el-Arab (dykning, badning og fiskeri) og Abu Minqarøen (strande og badning).

Rejser til Hurghada finder du hurtig og nemt i rejse-søgemaskinen på TravelForum.dk, der søger efter aktuelle rejser og tilbud fra alle rejsebureauer i databasen.

 

Hurghada er den turistvenlige by ved det smukke Rødehavet. Beliggende fjernt fra hverdagens travlhed og stress finder man oasen hvor alle ens behov bliver tilgodeset. Her kan du slappe af, her kan du stresse af, her kan du genfinde familieånden eller måske den romantiske gnist igen. Bestil plads på et af de mange fantastiske hoteller ud til vandet og oplev den fantastiske følelse af at blive vækket af de blide bølger slå imod sandbanken udenfor dit vindue. Her kan du slange dig på et af de mange liggestole og få indhentet det forsømte. I dette paradis mangler intet, specielt ikke sol. Temperaturen her når snildt op på de 30 grader så det er en meget god idé at huske solcremen. Byen er en hyggelig by, fyldt med lange strandpromenader med oplyste palmer hele vejen. I byen kan du for få penge blive taget med på en lang række vandaktiviteter såsom: windsurfing, snorkling, dykning, bådtur, fisketurer, meget og især nogle ekstraordinære udflugter til afsides og uberørte rev og små øer. Området uden omkring Hurghada kan byde på knallert turer, besøg hos lokale nomader, men derudover ikke meget andet. Hurghada er som en oase i ørkenen omringet af mange kilomenter af gold ørken. Det betyder dog ikke at det er umuligt at opleve egyptisk kultur og historie, da man mange steder tilbyder udflugter til bl.a. nærliggende templer og endda også bustur til hovedstaden Kairo hvor de fantastiske pyramider ved Giza står.

Du finder rejser til Hurghada fra både danske rejsearrangører, men også udenlandske rejsebureauer og søgemaskiner så du kan sammenligne priser og udbud af rejser. Vil du selv pakke din rejse kan du også søge efter flybilletter og hoteller separat.

 

Læs mere om Hurghada

Hoteller