Afbudsrejser til de Forenede Arabiske Emirater

De Forenede Arabiske Emirater er et fantastisk eksempel på et moderne land som lever i fred og harmoni med hinanden på trods af kultur forskellene.

Emiraterne består af en samling af 7 emirater, hvor Dubai og Abu Dhabi. De 7 emirater er originalt egenrådige stammer som alle er meget forskellige, men på trods af dette hersker der ingen ufred mellem parterne. Det er således at selvom landet er muslimsk af tro, er immigranter ligeledes velkommen. Her kan du få serveret lækre autentiske retter fra det muslimske køkken, hvor bygningen ved siden af kan du få traditionelle kinesiske retter, lavet af kinesiske immigranter. Landet er et meget moderne, rigt og tolerante af natur, dog med den undtagelse af Alkohol. Selvom det dog er svært at opstøve alkohol så er det muligt, men man skal tage sig i agt og drikke med måde, eftersom landet stadigvæk er muslimsk og ser strengt på at være beruset. Landet blev i sin tid meget rig på olie som man fandt i 80’erne og 90’erne. Den enorme olieeksport gjorde det muligt for landet at udvikle sig til den dag i dag at havde mellemøstens mest avanceret økonomi. De Forende Arabiske Emirater er et smukt land, med gode love og skikke.

Afbudsrejser, også kaldet restpladser eller last minute-rejser, er rejser, der ofte sælges med kort tid til afrejse, men du kan også være heldig at finde en afbudsrejse op til 7 – 8 uger inden afrejse. Du finder afbudsrejser fra alle fylselskaber og hoteller i søgemaskinen hos Signatours Rejser.

En af de mest populære rejseformer til Forenede Arabiske Emirater er all inklusive rejser, og efterhånden kan du finde rigtig mange afbudsrejser til Emiraterne, der inkluderer all inclusive-konceptet. All inclusive betyder, at du på din ferie har inkluderet alle måltider og drikkevarer, men du kan under hver rejse i søgemaskinen læse mere om, hvad prisen inkluderer. Husk altid at sikre dig om afbudsrejsen er specificeret eller uspecificeret, og du dermed kender hotellets navn inden afrejse!

Her kan du bestille din rejse til Emiraterne online

Læs mere

Hoteller