Filippinerne

Opleve Filippinerne med Signatours rejser

Turistinformation

Find også oplysninger om Filippinerne og praktiske råd om at rejse i dette naturskønne land. På Filippinernes officielle turistbureaus hjemmeside finder du under menu-punktet ‘Philippine Tourism’ en række baggrundsartikler om Filippinerne, og oversigt forskellige destinationer i Filippinerne. Du finder også oplysninger om forskellige aktuelle begivenheder og nyheder i Filippinerne. Desuden er der henvisninger til regionale turistkontorer i Filippinerne.

Ønsker du en fredelig og rolig ferie uden for meget stress og jag så skal du besøge Catbalogan i Filippinerne. Byen har nogle af de bedste hoteller i landet, men den største attraktion er at byen er totalt aflukket for biler. Det vil sige at den eneste trafik der er, er i form af cykler. Det er den roligste by og det perfekte sted for dig der ønsker at slappe af. I Catbalogan kan du udforske det smukke område med vildtvoksende regnskove, vandfald og meget mere der omringer byen, og nyde den filippinske kultur i ro og fred.

Besøger man Filippinerne burde man også besøge Ifugao provinsen i nord. Området har en fantastisk indfødt befolkning Ifugao’erne som har levet på øen igennem tusinder af år og vis skikke er gået fra generation til generation. Denne befolkning lever lige så primitivt som de altid har og deres skikke er deres love. De er ekstremt dygtige risbønder og deres værk kommer især til udtryk i Banaue ris terrasserne, et af verdens vidunder. Disse terrasser er over 2000 år gamle og er blevet hugget ud i sten uden brug af maskiner.

Fly

Når du rejser med Signatours sammenligner vi priser på flybilletter til Filippinerne fra alle selskaber, både de almindelige flyselskaber, også kaldet rutefly og lavpris-selskaber.

Indtast dine ønsker i søgemaskinen, og husk, at du altid kan søge efter både retur- og enkeltbilletter, samt på hvilket tidspunkt du vil flyve. Du kan også vælge, om du vil have den billigste pris, hvor der eventuelt er mellemlanding eller om du kun er interesseret i at flyve direkte.