Flyrejser med Air France

Flyselskabet Air France har et af de største rutenetværk og flyver til Aalborg, Billund og Københavns lufthavn fra Paris. Herfra kan du rejse til stort set alle lufthavne i Europa. I søgemaskinen finder du aktuelle priser på flyrejser med Air France og du kan vælge imellem de mange forskellige afgange og forbindelser.

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge hjemmesiden her.

Historie

Historien om Air France går tilbage til 1933, hvor selskabet blev etableret i Frankrig ved en sammenlægning af en række større og mindre flyselskaber, som tilsammen allerede havde opbygget et vidtforgrenet rutenetværk i Europa, til de franske kolonier i Nordafrika og endnu længere væk. Efter krigen blev fransk luftfart herunder Air France nationaliseret, og den franske stat ejede i mange år derefter en stor andel af selskabet. Allerede i 1948 havde Air France en flåde på 130 fly, som på den tid var en af de største i verden. Med tiden gav den franske regering dog andre private flyselskaber ret til at overtage nogle dele af rutenetværket og privatiserede i 1999 delvist Air France. I 2004 fusionerede Air France med det hollandske flyselskab KLM, og i denne forbindelse reducerede den franske regering statens andel af det nye selskab til under 20 procent. I dag er det kombinerede selskab Europas største flyselskab med over 80 millioner passagerer årligt, men andre flyselskaber som Ryanair ventes at overtage denen position. Foruden KLM indgår lavprisselskavet Transavia også i gruppen. Transavia flyver ligesom både KLM og Air France også fra lufthavne i Danmark.

Flyrejser med flyselskabet Air France

Foto: Rejser du med Air France til rejsemål i Europa skal du nok ikke regne med at flyve med flytypen Airbus A380. Air France var i øvrigt det første flyselskab i verden til at indsætte Airbus A380 som er verdens største passagerfly i drift.

Destinationer

Air France har hovedbase i Charles De Gaulle lufthavnen ved Paris, hvorfra rejsende har adgang til destinationer i stort set alle verdensdele, særligt hvis man indregner de ruter som drives i samarbejde med KLM og andre datterselskaber. I Danmark kan du flyve med Air France fra København direkte til netop Paris, hvorfra der er videre forbindelse til et utal af nære og fjerne destinationer. Rejser du med Hideaways er Air France blandt andet interessant på grund af deres ruter til populære feriemål i blandt andet Portugal, Spanien, Italien og naturligvis Frankrig.

Se alle rejsemål og destinationer

Mere information

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du bestilt en pakkerejse og spørgsmål omkring en flyrejse med Air France er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Air France på deres egen hjemmeside.

Hotel Auberge de Tavel i languedoc Roussillon i Frankrig

Foto: De fleste gæster der benytter Air France rejser til rejsemål i Frankrig, og her er det specielt de mange chamerende hoteller og ferielejligheder i den sydlige del af landet som lokker, ikke mindst på grund af den gode mad og vin. En af mine personlige favoritter er Hotel Auberge de Tavel i regionen languedoc Roussillon som du finder hos vores søsterselskab Hideaways Rejser.

Læs mere

Hoteller