Rejser med flyselskabet Sata Azores Airlines 

For bagageregler og anden praktisk information kan du besøge hjemmesiden her.

Azores Airlines SATA International (IATA flykode S4) er et datterselskab til SATA Air Açores med licens til, som navnet antyder, at betjene internationale ruter fra Azorerne.

Du kan bestille flyrejser med Azores Airline SATA Air Açores online i søgemaskinen hos Hideaways. Her finder du aktuelle flyafgange og priser på flyrejser som bliver opdateret flere gange dagligt. Venligst bemærk at Hideaways Rejser ikke sælger flybilletter alene, men kun pakkerejser hvor der indgår fly og hotel.

Historie

Portugisiske Grupo SATA, som i dag står bag SATA International, har rødder helt tilbage til 1947, hvor selskabet sendte det første fly med syv passagerer på vingerne. Deres erklærede mål var fra starten at "bringe verden til Azorerne og Azorerne til verden." Dette oprindelige selskab, SATA Air Açores, overtog i 1994 hovedparten af aktierne i et lukningstruet selskab, OceanAir, og omdøbte i 1998 dette til SATA International, som blev et selvstændigt datterselskab. SATA Air Açores er i dag stadig eneejer af SATA International, som varetager selskabets rute- og charterflyvninger til destinationer i Europa og Nordamerika. Azores Airline har et nært samarbejde med TAP Air Portugal som er det nationale flyselskab i Portugal.

Flyrejser med flyselskabet Azores Airline SATA Internatonial

Foto: Rejser du på internationale ruter med Azores Airline så flyver du med Airbus og her er det et fly af typen A320

Destinationer

SATA international fik oprindeligt licens til at operere på ruterne mellem Ponta Delgada og Lissabon, Porto og Funchal, og den portugisiske hovedstad er stadig den destination i selskabets program, der har flest afgange. Men udvalget af destinationer tæller i dag også byer i en række andre lande såsom London, Paris og Amsterdam. Skal du for eksempel holde ferie i Portugal eller på Madeira med Hideaways, er SATA International derfor et af de oplagte valg.

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en rejse til Portugal med Signatours Rejser hvor du flyver med Sata International, er du altid velkommen til at kontakte os.

Heritage Avenida Liberdade Hotel i Lissabon

Foto: Mange som rejser til Azoerne vælger at have et stop i Lissabon når de flyver med Azores Airlines, og et af mine ynglingshoteller i Portugals hovedstad er Heritage Avenida Liberdade Hotel.

Læs mere

Hoteller