Rejser til Dubai

Bo på et af de nøje udvalgte hoteller på din rejse til Dubai som er et af 7 lande i de Forenede Arabiske Emirater

Når du rejser til Dubai handler det for mange om at blive behandlet som en VIP, så hvis du rejser til Dubai, skal du gerne have sparet lidt penge sammen. Det er rimeligt dyrt at holde ferie i her, men du får også nogle eksklusive oplevelser for dine penge. I Dubai finder du en overflod af flamboyante hoteller, indkøbscentre, samt et svimlende udvalg af spisemuligheder, hippe klubber og barer.

Foto fra Dubai – inspiration til din rejse

Dubai er som ingen anden by på jorden, men under overfladen af det nye Dubai finder du et helt andet Dubai, hvor kulturelle oplevelser er i højsædet. Ønsker du at planlægge en kulturrejse til Dubai, kan vi anbefale dig at besøge Heritage Village, fx under ramadanen. Her vil du opleve et anderledes Dubai, hvor du kan se, hvordan den lokale befolkning  synger, danser og opretholder de hundreder af år gamle traditioner. Få inspiration til din næste rejse til Dubai.

Turist information

På Dubais officielle turistbureaus hjemmeside kan du finde en oversigt over de mange forskellige destinationer i Dubai, og de oplevelser der venter dig der. På turistkontorets hjemmeside finder du også et interaktivt kort over Dubai. Du finder også oplysninger om forskellige aktuelle begivenheder og nyheder i Dubai.