Rejser til Frankrig

Frankrig… Ja, hvor skal man egentlig starte? Er det de legendariske vine? Verdens største cykelløb? Historiske slagmarker? Byernes By? Rivieraen? Frankrig er for vild, og der er ikke noget at sige til, at man har opfundet udtrykket “frankofil”. For de fleste mennesker forelsker sig i Frankrig med det samme, og man kan bruge et helt liv på at rejse rundt i Frankrig og opleve regioner med hvert deres særkende.

Det kan jo være man er til bobler i Champagne, haute couture i Paris, eller tilbagelænet kystliv i Provence. Men man har snydt sig selv, hvis man ikke også har oplevet det forrevne Normandiet med historiske mindesmærker, eller det frodige Alsace med lokale råvarer i topklasse. Hos SignaTours har vi specialiseret os i rejser til Frankrig med brandet In-France.

Ud over at være en solsikker destination med gyldne strande og flotte byer, byder Frankrig også på nogle af Europas højeste bjerge i Alperne og Pyrenæerne, hvor der er mulighed for både skiløb og cykling i topklasse. Og du kan lade dig transportere mellem storbyerne med lynhurtige jernbaner (Marseille – Paris på 3 timer), eller lade dig færge til den eminente ferieø Korsika, med dens sofistikerede blanding af alt det bedste ved Middelhavet.

Hos vores søster-brand Hideaways finder du også en række håndplukkede og nøje udvalgte hoteller og ferieboliger i Frankrig, med fokus på kvalitet, beliggenhed og unikke oplevelser – primært omkring Rivieraen og baglandet omkring Rhone-floden: hideaways.dk/frankrig

Og ja, så har vi jo stort set ikke brugt spalteplads på Paris. Det er noget med Eiffeltårnet, Triumfbuen, Champs-Elysées, Notre Dame, Louvre, Montmartre – og så bare byen i sig selv, naturligvis. Paris er en af de der byer, som bare skal opleves. Snart vil du kunne booke hotel i Paris og hele resten af Frankrig lige her på SignaTours.dk

På turistbureauets hjemmeside finder du bl.a. beskrivelser af Frankrigs forskellige regioner. Der er også en sektion med inspiration til aktiviteter på rejsen til Frankrig, og nyttige praktiske informationer.

Der er desuden mulighed for at download et udvalg af elektroniske brochurer. Du kan også kontakte turistbureauet på deres danske kontor der ligger i København.

Frankrig – storeksportør af kultur

Frankrig har i mange år været en supermagt i Europa. Værende det territorialt største land i Europa har det da også indbudt sig på mange krige igennem tiden og den franske historie er fyldt med historier om heroiske slag både på egen grund, men såvel på fremmede. I dag gør Frankrig som land sig mere gældende på områder hvad angår kultur. Den franske kultur er meget udbredt på fjerne egne og vi har alle prøvet at spise ting som flûte, creme brulee, set franske film eller taget sætningen: ”Vouz -vous coucher avec moi, ce soir” i vores mund. Frankrig er et land vi alle på en eller anden måde elsker. Om det er det kulinariske køkken, med alle deres fantastiske lækre retter som vi alle godt kunne tænke os at lave, eller om det er det sidste nye skrig indenfor modeverden og de fantastiske kjoler de mange fantastiske kunstnere kreerer, måske er det hæsblæsende cykelløb Tour de France der fanger din opmærksomhed. Under alle omstændigheder er det et faktum, Frankrig er et verdensland og vi tager alle del i dets glæder på en eller anden måde. Og da det så er slået fast med 7 søm, så vil påstanden om at det kun er i Frankrig man får det bedste af det bedste muligvis også være lige så sand. Tag påstandene til efterretning og besøg det smukke land, Frankrig.

Religion

Frankrig er et overvejende katolsk land,men det er samtidig et land, hvor man ifølge forfatningen ikke har ret til at spørge til borgernes religiøse tilhørsforhold. Cirka 75 procent af franskmændene betegner sig som katolikker, men kun 17 procent går regelmæssigt til messe. Den katolske kirke er ikke en statskirke – stat og kirke blev formelt adskilt i 1905. i løbet af de seneste 30-40 år er kirkens rolle i hverdagslivet reduceret drastisk. Religionen er ikke længere den fælles referenceramme. Når paven for eksempel udtaler sig imod skilsmisse, prævention eller abort, vender tre fjerdedele af de franske katolikker det døve øre til. Man regner med, at der findes cirka fem millioner muslimer i Frankrig. Landet har også næsten en million protestanter, cirka 700.000 jøder og over en halv million buddhister.

Sådan finder du din rejse til Frankrig

Indtast hvilket rejseform du ønsker, rejselængde og evt. destination i Frankrig, herefter får du en oversigt med alle ledige rejser i databasen. I oversigten kan du læse mere om rejsen, og selvfølgelig hvad prisen er på den valgte rejse. Finder du en eller flere rejser du ønsker at bestille eller læsere mere om, er det blot at trykke på knappen fortsæt.

Hvilke rejser til Frankrig søger du?

På Signatours Rejser kan du søge efter en ferie der passe lige dine behov. Indtast dine rejse ønsker i søgemaskinen og få det fulde overblik. Du kan søge på rejselængde, rejsemål og rejseform. Du finder bl.a. følgende rejser til Frankrig. Charterrejser, All inclusive, tema og rundrejser, flybilletter, hoteller, billeje, ferieboliger og meget mere.