Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

La Villa K

Hotel La Villa K er et godt mellemklassehotel der ligger i den franske del af Basel, i bydelen Saint Louis. Her kan du kombinere en byferie med nem adgang til lufthavnen og et besøg i Schweitz samtidigt med dit ophold i Frankrig.

Med et ophold på La Villa K vil du bo i nærheden af mange musseer, bl.a. tæt på Fernet Branca museet. Det moderne hotel passer godt ind i det smukke bycentrum. Det søde og venlige personale, får dig hurtigt i godt humør og du vil føle dig hjemme.

La Villa K er et perfekt sted til en storbyferie. Her er der mange udmærkede services til gæsterne. La Villa K er et dejligt 4 stjernet hotel, for dig der efterspørger god service og gode faciliteter.Dette hotel er specielt ideelt til forretningsrejsende. Skulle sulten melde sig har hotellet en restaurant med lokale og internationale retter, hvis ikke de lokale restauranter synes endnu mere tiltrækkende. Efter en lang og dejlig dag kan du tage en forfriskning i baren og fordøje dagens indtryk. Vaske- og renseriservice er også en af de services som hotellet tilbyder. Det er mod betaling. I receptionen møder du som det første hotellets servicemindede personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Godt at vide

La Villa K ligger kun 100 meter fra centrum. Her finder du stort udbud af shoppingmuligheder, barer og udmærkede restauranter. På få minutter kan du opleve flere seværdigheder i byen. Byens seværdigheder er derfor tæt på. Lufthavnen er beliggende ca. 2 kilometer kilometer fra hotellet, og du kan let bestille transfer til hotellet i forbindelse med bestillingen hvis du ønsker dette. Alternativt kan du benytte offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.

Læs mere om La Villa K

Værelser

Hotellet har 41 velindrettede værelser. De har alle eget badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden er der også en hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Satellitfjernsyn

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på La Villa K

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Reception
 • I by eller landsby
 • Kan nås med offentlig transport
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

La Villa K
Rue De Lectoure,1
68300 SainT-Louis, Frankrig

 • Afstand til centrum: 100 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...