Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Grand Hotel Bristol

Grand Hotel Bristol er et klassisk og berømt hotel i Colmar i Alsace.  I den dejlige restaurant "L'Auberge" tilbyder hotellet gode og lækre egnsretter til rimelige priser. 

Med et ophold på Grand Hotel Bristol vil du bo centralt ved Tæt på den den klassiske TGV station. Hotellet passer elegant ind i det historiske centrum. Det søde lokale personale, får dig hurtigt i god stemning og du vil føle dig godt tilpas.

Grand Hotel Bristol er et godt sted til en livsnyderferie. Her tilbydes mange gode services til gæsterne. Grand Hotel Bristol er et dejligt 4 stjernet hotel, for dig der sætter pris på god service og gode faciliteter. Dette hotel er specielt velegnet til par som tager på tur i Alsace eller på nogle dages livsnyderferie. Skulle sulten melde sig har hotellet en dejlig restaurant med spændende lokale og internationale retter, hvis ikke de nærmeste restauranter virker endnu mere tiltrækkende. Efter en lang og dejlig dag kan du tage noget koldt at drikke i baren og fordøje dagens indtryk. I receptionen møder du som det første hotellets servicemindede personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra. inde på hotelområdet findes der et wellness center som tilbyder forskellige skønhedsbehandlinger og varierende typer af massage. For de aktive findes der tillige et motionscenter.

Godt at vide

Grand Hotel Bristol ligger kun 300 meter fra centrum og lige overfor TGV stationen, her er det nemt at komme fra og til og evt. kombinere Alsace med et ophold i Paris?. Her finder du varieret udbud af shoppingmuligheder, cafeer og gode restauranter. På få minutter kan du opleve flere spændende områder i byen. Byens seværdigheder er derfor tæt på. 

Læs mere om Grand Hotel Bristol

Værelser

Hotellet har 91 smagfulde værelser. De er tilgængelige med elevator. Selvom du bor i midten af byen, er der ikke meget larm fra gaden, da værelserne er rimeligt lydisolerede. De har alle et privat badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden er der også en hårtørrer. Der er mulighed for at lave kaffe eller the på værelset.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Grand Hotel Bristol

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • I by eller landsby
 • Kan nås med offentlig transport
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Grand Hotel Bristol
Place De La Gare,7
68000 Colmar, Frankrig

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 300 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...