Om hotellet

marcus
Udvalgt af
marcus
fra Signatours

Hotel Du Parc

Bo på et familiedrevet hotel

Hotellet har været drevet af familien Kuntz siden 1954, og er nu drevet af Maxime som er den fjerde generation af familien. Bo på et Hotel der har været under konstant fornyelse igennem de 60 år det har eksisteret. Dette 4 stjernede hotel er stilfuldt indrettet og har fokus på traditionel fransk cusine. Derudover har hotellet en spa afdeling samt både indedørs og udendørs pools som begge har åbent til kl 19.30. Bestil en afslappende massage eller en foryngende behandling i den yderst profesionelle spa afdeling, eller benyt dig af hotellets udemærkede træningsfaciliteter. Omkring hotellet vil du også finde en smuk park, som har givet navn til hotellet.

Smag på Alsace

Spis på en af de 3 restauranter der hver især har sit eget fokus, på henholdsvis gourmet, regionale retter og ”live-cooking”. Se din morgenmad blive forberedt for øjnene af dig, og vælg frit på alle hylder. Hver søndag kan du deltage i den store brunch buffet, som er et af hotellets største styrker. Her vil du finde et enormt udvalg af alt fra kager til fisk og foie gras. Gå ikke glip af hotellet cubanske lounge hvor du kan nyde et storslået udvalg af god cognac og cigarer.

Nyd den centrale placering

Hotellet ligger omkring 1 km fra det centrale torv i Obernai hvor du vil finde mange restauranter og barer samt opleve de smukke bindingsværkshuse og mange farver som området er kendt for. Gå ned af de brostensbelagte gader og kig i en af de mange butikker med kunsthåndværk. Find en dejlig terasse og smag på den alsaciske vin. Foran hotellet finder du en stald hvor der udlejes heste. Rid en tur naturen og se de smukke vinmarker. Området byder også på mange vandrestier samt tennis og golfbaner.

Smagfulde værelser

Hotellet råder over 62 værelser som alle er udstyret med store dobbeltsenge, privat badeværelse med badekar eller bruser, toilet og hårtørrer, samt fladskærms tv, telefon, gratis wi-fi, pengeskab og aircondition. Værelserne er indrettet i enten moderne, alsacisk eller asiatisk zen stil for at imødekomme flere forskellige ønsker.

Læs mere om Hotel Du Parc

Værelser

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Du Parc

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Kæledyr tilladt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Du Parc
169 Route d'Ottrott
67210 Obernai, Frankrig

 • Nærmeste by: 300 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...