Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Radisson Blu Biarritz

Dette er et 4-stjernet hotel med skandinaviske rødder beliggende ved det historiske centrum i Biarritz og lige ved Atlanterhavet, ved den gamle vej der fører til Saint-Jean-de-la-Luz. Det første indtryk man får, er, at man er kommet til et business hotel, men det er lige til man ser tagetagen... Indtrykket af business-hotel bekræftes i hotellets stueetage, hvor man finder en stor hall med reception til højre og bar-café til venstre samt flere konferencelokaler både her og i underetagen. Her er således ofte et leben af mennesker, der bidrager med liv og stemning til hotellet.

Cafè-restaurant og lounge samt opvarmet pool på taget

Hotellet blev opført i 2001, og da åbnede det under det skandinaviske navn Radisson SAS. I dag hedder det Radisson Blu, men det ændrer ikke på kvaliteten af hotellet og værelserne. Fra hall'en fører to elevatorer op til de øvrige etager, hvor man finder både gode og store værelser, der til fulde matcher hotellets fire stjerner, samt hotellets tagterrasse. Heroppe har man indrettet en lounge og cafè-restaurant samt pool, der indbyder til afslapning, cocktails og ferie. Fra terrassen har man en flot udsigt over de fine palæer overfor og det blå hav bagved. I stueetagen finder man ligeledes cafè og restaurant med både indendørs- og udendørsservering. Hotellet råder desuden over fitnessfaciliteter og spa-center (mod betaling).

Vi vil ikke lægge skjul på, at hotellet ligger tæt på en rundkørsel, der kan give nogle støjgener, især hvis man sidder ved cafeens udendørsborde i stueetagen. Støjen er dog begrænset på værelserne og kan ikke rigtigt høres på tagterrassen, hvor man sidder eller ligger tilbagetrukket i forhold til vejen. En ting er sikkert: som skandinaver går man ikke galt i byen ved at reservere dette hotel, der står for kvalitet og albuerum.

Læs mere om Radisson Blu Biarritz

Værelser

Værelserne og disses fortrin

Hotellet har i alt 150 velindrettede værelser, der alle har aircondition, gratis wi-fi og fladskærms tv, og som udelukkkende adskiller sig i forhold til udsigten. Det eneste man kunne savne var en balkon, men så kan man heldigvis nyde hotellets tagterrasse. Hotellet rummer også nogle få familieværelser, der indeholder to dobbeltsenge og med mulighed for en femte opredning til et barn under 3 år.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Radisson Blu Biarritz

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Radisson Blu Biarritz
1, Carrefour Hélianthe
64200 Biarritz, Frankrig

 • Nærmeste strand: 200 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...