Om hotellet

marcus
Besøgt af
marcus
fra Signatours

Armoric Hotel

Fremragende beliggenhed er det første, som falder os ind, når vi skal beskrive Armoric Hôtel, for det befinder sig kun 200 meter fra den charmerende lille by Bénodet, hvor der er nogle få spisesteder, posthus og butikker samt kun 600 meter fra sandstranden. Hotellet har desuden pool og egen restaurant.

Restaurant med veltillavet mad

Hotellets ejer hedder Michell, en hyggelig og rar franskmand som taler udmærket engelsk, og som driver hotellet sammen med sin svenske hustru Irene. Disse to ildsjæle sikrer et mindeværdigt ophold for alle deres gæster. I restauranten serveres god, veltilberedt fransk mad med fokus på alt godt fra havet. Restauranten er åben for alle, og byens beboere ynder da også at komme forbi til et måltid. Til hotellet hører også gratis parkeringsplads, og i hovedbygningen findes ud over elevator, reception og restauranten, også en indbydende bar/lounge indrettet i maritim stil, der minder lidt om en solid pub.

Skøn have, pool og nærmiljø

I den yderst skønne og pænt store have hersker en skøn atmosfære omgivet af blomster, træer, havemøbler, badmintonnet på græs, bordtennisbord under en havepavillon, gynger til børnene og naturligvis et område indrettet til pétanque. Endelig finder i havens ene hjørne den skønne pool med tilhørende solstole. Ønsker du flere sportsaktiviteter, er der mulighed for at spille tennis, idet nærmeste baner ligger ca. 1½ km herfra, mens du skal omkring 3 km væk for at finde en rideskole og området generelt byder på flere golfbaner - I kan bare spørge Michell. Men hvor mange vil mon tænke på det, når de dejlige sandstrande kun er 600 meter herfra?

Læs mere om Armoric Hotel

Værelser

Hotellets 30 værelser er fordelt på hovedbygningen (21) og annekset i haven (9). De er alle charmerende indrettet med Irenes personlige aftryk - selvom de er forskellige. De har dog alle fjernsyn med satellitkanaler, gratis wi-fi og badeværelse med hårtørrer, brus eller karbad. Værelser af typerne Superior og Junior Suite har også minibar. Værelserne i annekset har desuden lille privat udeområde med bord og stole, der vender mod haven.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Satellitfjernsyn

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Armoric Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Have
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Vaskemaskine el. vaskeri
 • I by eller landsby
 • Kan nås med offentlig transport
 • Strand under 1½ km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Armoric Hotel
3 rue de Penfoul
29950 Bénodet, Frankrig

 • Nærmeste strand: 600 m
 • Afstand til centrum: 600 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...

Rejsemål Bretagne

Andre hoteller Bénodet