Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Chateau d'Artigny

Det imponerende slot Chateau d'Artigny ligger i en slotspark på 25 hektar jord, hvorfra man enten har udsigt til floden Indre, til dalen eller til slotsparken. Her er naturligvis pool med solterrasse, desuden finder man tennisbane, wellnesscenter og terrasse med udsigt til flodens stille vand. I restauranten tilbydes også madkurser til de interesserede. Slottet ligger midt i en region, der er rig på kultur og historie. En kulturrigdom, der afspejles i alle kroge af dette "Hotel de charme". Her finder man moderne komfort i storslåede historiske rammer. Og selv børnene er velkomne indenfor.

Slotsparken, der klæder enhver sportsvogn

Med 25 hektar jord er der gode muligheder for at udfolde sine talenter. Det være sig ved poolen (12 x 5 m), på den omgivende solterrasse med solsenge og parasoller, eller på de private tennisbaner hvis man skulle gå og gemme på en lille Caroline W. Parken rummer naturligvis flere romantiske, skyggefulde stier, der henleder ens tanker på mangen en storladen film og som slutter i den centrale franske have foran slottet blandt marmorstatuer. Man har desuden anlagt en flot terrasse l'Origan, hvorfra man kan nyde dagens ro, sin frokost og udsigten til floden Indres glatte vande.

Slottets indre

Slottet ligger i al sin majestæt og indbyder til en eventyrlig ferie med moderne bekvemmeligheder under kuppellofter med romantiske loftsmalerier, krystallysekroner og tunge tekstiler. Man bydes velkommen i den store hall ved receptionen. Her er desuden en smuk restaurant, der ud over middag tilbyder madlavningskurser til interesserede gæster. Der er en majestætisk morgenmadssal - intet mindre kan jo gøre det på et slot af denne kaliber. Der er tre sale Salon royal, der anvendes til private arrangementer, for som man nok kan tænke sig til, er slottet en yndet ramme for bryllupper og andre store begivenheder. Slottet tilbyder desuden sine feriegæster adgang til elegant wellnesscenter.

Børnevenligt slot

Børn er meget velkomne på slottet. Faktisk er der taget højde for dem på flere punkter, idet man har alle nødvendigheder i form af senge, stole, babyalarmer og andet udstyr til de mindste. Man tilbyder også børneportioner i restauranten og indtroduktion til fransk madlavning for små gourmeter. Der er desuden babysitter-service, men også spil og tegnegrej, dvd-film og udendørsspil, bl.a. bordtennis og badminton, og så har de tre børnecykler til fri afbenyttelse.

Læs mere om Chateau d'Artigny

Værelser

Værelserne

De 65 værelser på slottet er fordelt på forskellige værelseskategorier og forskellige bygninger. Således ligger nogle i hovedbygningen og andre i mindre huse rundt i parken. Alle værelser er dekoreret i samme antikke stil med træmøbler og tekstiler. Alle har privat badeværelse med bruser eller karbad, og hårtørrer. Toiletterne er seperat fra badeværelserne. Alle værelser har fjernsyn med nationale kanaler og en minibar. I enkelte værelser vil der være mulighed for wi-fi internetforbindelse, der ellers findes i receptionsområdet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Chateau d'Artigny

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Have
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Chateau d'Artigny
Route de Monts
37250 Montbazon, Frankrig

 • Afstand til centrum: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...

Rejsemål Centre Val de Loire

Andre hoteller Montbazon