Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Citadines Montmartre Paris

Citadines Montmartre Paris ligger i et roligt beboelsesområde for foden af bakken op til Montmartre og tæt på Place de Clichy - Citadines tilbyder kun 1 eller 2 værelses lejligheder så det er et ideelt sted at bo for børnefamilier. 

Med et ophold på Citadines Montmartre Paris vil du bo centralt ved Place de Clichy. Det moderne hotel passer fint ind i det historiske Paris. Det hjælpsomme personale, får dig hurtigt i god stemning og du vil føle dig hjemme.

Citadines Montmartre Paris er et glimrende sted til en byferie. Her har de mange udmærkede services til gæsterne. Citadines Montmartre Paris er et acceptabelt 3 stjernet hotel, hvor du får meget for pengene, hvis du ønsker at bo på et fornuftigt lejlighedshotel. Det er et hotel der lever op til de 3 stjerner. Dette hotel er specielt velegnet til børnefamilier da her kun er lejligheder og i så vil kunne bo sammen. Efter en lang og dejlig dag kan du tage en aperitif i baren og fordøje dagens indtryk. I receptionen møder du som det første hotellets servicemindede personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Godt at vide

Citadines Montmartre Paris ligger kun 250 meter fra centrum. Her finder du rigt udbud af shoppingmuligheder, cafeer og lokale restauranter. På få minutter kan du opleve flere spændende områder i byen. Byens charme er derfor tæt på.
Lufthavnen ligger cirka 15 kilometer kilometer fra hotellet, og du kan nemt bestille transfer til hotellet når du bestiller rejsen hvis du ønsker dette. Alternativt kan du køre med offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.

Læs mere om Citadines Montmartre Paris

Værelser

Hotellet har 113 funktionelle lejligheder. De kan nås med elevator. De har alle et privat badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden findes der også en hårtørrer. Der er mulighed for at lave kaffe og/eller the på værelset.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
  • Køleskab/minibar
  • Hårtørrer
  • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Citadines Montmartre Paris

  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Reception
  • Elevator
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Citadines Montmartre Paris
Avenue Rachel,16
75018 Paris, Frankrig

  • Afstand til centrum: 250 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...