Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Citadines Paris Opera Grands Boulevards

I den nordlige del af det man kan kalde centrum af Paris, tæt på Boulevard Haussmann ligger lejlighedshotellet Citadines Paris Opera Grands Boulevards. Citadines er gode funktionelle lejligheder, ideelt til familier eller familiegrupper. 

Med et ophold på Citadines Paris Opera Grands Boulevards vil du bo centralt ved Boulevard Haussmann. Det funktionelle lejlighedshotel passer godt ind i den smukke bykerne. Det søde og venlige personale, får dig hurtigt i godt humør og du vil føle dig velkommen.

Citadines Paris Opera Grands Boulevards er et godt sted til en ferie i en storby. Her har de mange udmærkede services til gæsterne. Citadines Paris Opera Grands Boulevards er et attraktivt 4 stjernet hotel, for dig der sætter pris på god standard og gode faciliteter. Dette hotel er specielt ideelt til børnefamilier. Vaske- og renseriservice er også en af de services som hotellet tilbyder. Det er mod betaling. I receptionen møder du som det første hotellets servicemindede personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra. Som en del af hotelområdet findes der et fitnesscenter.

Godt at vide

Citadines Paris Opera Grands Boulevards ligger kun ca. 500 fra centrum. Her finder du rigt udbud af forretninger, barer og udmærkede restauranter. På kort tid kan du opleve flere spændende områder i byen. Byens liv er derfor tæt på. Lufthavnen er beliggende ca. 30 kilometer kilometer fra hotellet, og du kan nemt bestille transfer til hotellet når du bestiller rejsen hvis du ønsker dette. Alternativt kan du benytte offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.

Læs mere om Citadines Paris Opera Grands Boulevards

Værelser

Hotellet har 72 gode værelser eller lejligheder. Lejlighederne har et mindre køkken. Alle værelser er tilgængelige med elevator. De har alle eget badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden er der også en hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Citadines Paris Opera Grands Boulevards

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Citadines Paris Opera Grands Boulevards
18 Rue Favart,18
75002 Paris, Frankrig

 • Nærmeste by: 500 m
 • Afstand til centrum: 500 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...