Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Elysees Union

Hotel Elysses Union ligger kun 10 minutters gang fra Eiffeltårnet og har både almindelige hotelværelser og hotellejligheder. Hotellet har til huset i en smuk bygning fra det 19. århundrede og har desuden en vinterhave. 

Med et ophold på Elysees Union vil du bo i nærheden af Eiffeltårnet og kun ca 12-15 minutters gang fra Champs Elysses og Triumfbuen. Hotellet passer elegant ind i centrum af byen. Det hjælpsomme personale, får dig hurtigt i feriehumør og du vil føle dig velkommen.

Elysees Union er et godt sted til en storbyferie. Her er der mange udmærkede services til gæsterne. Elysees Union er et hæderligt 3 stjernet hotel, hvor du får meget for pengene, hvis du ønsker at bo på et fornuftigt turistklassehotel. Det er et hotel der lever op til de 3 stjerner. Dette hotel er specielt ideelt til venner på tur eller familier der ønsker en lejlighed i byen. Efter en lang og dejlig dag kan du nyde en forfriskende drink i baren og fordøje dagens indtryk. Vaske- og renseriservice er også en af de services som hotellet tilbyder. Det er mod betaling. I receptionen møder du som det første hotellets venlige personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Godt at vide

Elysees Union ligger kun 300 meter fra centrum. Her finder du rigt udbud af forretninger, cafeer og lokale restauranter. På få minutter kan du opleve flere seværdigheder i byen. Byens liv er derfor tæt på.
Lufthavnen er beliggende knapt 18 kilometer kilometer fra hotellet, og du kan enkelt bestille transfer til hotellet i booking processen hvis du ønsker dette. Alternativt kan du benytte offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.

Læs mere om Elysees Union

Værelser

Hotellet har 50 velindrettede værelser. De er tilgængelige med elevator. De har alle et privat badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden er der også en hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
  • Mulighed for A/C
  • Køleskab/minibar
  • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Elysees Union

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Elevator
  • Reception
  • Hotelbar
  • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Elysees Union
Rue De L'amiral Hamelin,44
75116 Paris, Frankrig

  • Afstand til centrum: 300 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...