Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Holiday Inn Paris Bastille

Hotel Holiday Inn Bastille ligger som navnet angiver tæt på Bastille. Gare de Lyon er lige rundt om hjørnet fra dette charmerende hotel, som er indrettet i en gammel velholdt bygning fra Belle Epoque. Værelserne har aircondition, værdiboks, minibar, fladskærms-satellit-tv og badeværelse med hårtørrer, toilet samt badekar med bruser.

Holiday Inn Bastille ligger lige rundt om hjørnet ca. 200 meter fra banegården Gare de Lyon i det 12. arrondissement. Hotellet ligger, som navnet angiver, også tæt på Bastille-pladsen samt ca. 300 meter fra Seinen. 

Nemt at komme til

Det er nemt at komme til hotellet med metro, RER-tog og bil. Der ligger flere metrostationer inden for en overskuelig radius af 500 meter. Hotellet har ikke selv egen parkering til rådighed, men kan anvise til betalingsparkeringen ved Gare de Lyon. 

Moderne og smuk ældre stil

Holiday Inn Bastille er indrettet i en gammel ejendom i bedste Belle Epoque-stil. Bygningen er fra 1913 og i forbindelse med indretningen af hotellet har man bevaret det karakteristiske ved byggestilen. Hotellet er derfor en blanding af en meget moderne og smuk ældre stil. Man træder ind i en overdådig lobby med reception, stor bar og loungeområde. Til højre for receptionen ligger morgenmadsrestauranten.

Værelser

Hotellet har i alt 125 værelser, som alle har en lille entré, som man kan lukke af til, således at man oplever et minimum af larm fra gangen. Hotellet har tre stjerner, men har standard som et firestjernet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Holiday Inn Paris Bastille

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Elevator
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Holiday Inn Paris Bastille
Rue De Lyon ,11
75012 Paris, Frankrig

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...