Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Pax Opera Hotel

Pax Opera Hotel ligger mellem Sacre Ceur og Seinen, eller nærmere mellem Opera Garnier og Gare du Nord i det 9. arrondissement. Her er der mange shopping muligheder ligesom det meste turiststøj er nogle minutters gang væk. Den nærmeste metrostation ligger kun 200 meter væk.

Med et ophold på Pax Opera Hotel vil du bo i mellem Opera Garnier og Gare du Nord. Det moderne hotel passer fint ind i den smukke bykerne. Det søde og venlige personale, får dig hurtigt i feriehumør og du vil føle dig hjemme.

Pax Opera Hotel er et godt sted til en storbyferie. Her har de mange glimrende services til gæsterne. Pax Opera Hotel er et fornuftigt 3 stjernet hotel, hvor du får god valuta for pengene, hvis du ønsker at bo på et hæderligt turistklassehotel. Det er et hotel der lever op til de 3 stjerner. Dette hotel er specielt velegnet til venner på tur eller par. Efter en lang og dejlig dag kan du nyde en drink i baren og fordøje dagens indtryk. I receptionen møder du som det første hotellets venlige personale som kan hjælpe med de fleste spørgsmål. Receptionen er åben 24/7. Endvidere tilbyder hotellet Wi-Fi til gæsterne uden beregning. Bemærk dog, at hastigheden på hotellets Internetforbindelse oftest ikke er den samme, som du er vant til hjemmefra.

Godt at vide

Pax Opera Hotel ligger kun ca. 500 fra det mere turistprægede centrum. Her finder du stort udbud af butikker, cafeer og gode restauranter. På få minutter kan du opleve flere seværdigheder i byen. Byens charme er derfor tæt på. Lufthavnen ligger mindre end 26 kilometer kilometer fra hotellet, og du kan let bestille transfer til hotellet i forbindelse med bestillingen hvis du ønsker dette. Alternativt kan du bruge offentlig transport fra lufthavnen til hotellet.

Læs mere om Pax Opera Hotel

Værelser

Hotellet har 48 velfungerende værelser. De er tilgængelige med elevator. Selvom du bor i midten af byen, er der næsten ingen trafikstøj, da værelserne er rimeligt lydisolerede. De har alle eget badeværelse med toilet samt bruser eller badekar. Desuden er der også en hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
  • Mulighed for A/C
  • Køleskab/minibar
  • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Pax Opera Hotel

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Elevator
  • Reception
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Pax Opera Hotel
Rue De Trevise,47
75009 Paris, Frankrig

  • Nærmeste by: 0 m
  • Afstand til centrum: 500 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...