Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Relais du Silence Le Roi Theodore

På Le Roi Theodore, byder de søde og gæstfrie værter, velkommen i dejlige grønne omgivelser. Hotellet ligger omkranset af frodig vegetation. Kombineret med de dejlige faciliteter og Korsikas varme sol, opstår her en skøn og afslappet atmosfære, og feriestemningen vil du hurtigt mærke. Det er dejligt at nyde ferielivet på dette hotel, og specielt ved solterrassen der byder på indbydende swimmingpool og børnepool.

Dette lækre hotel tilbyder bekvemme og elegante værelser og suiter. Alle med fin indretning og moderne faciliteter, og flere tilbyder privat balkon/terrasse med udsigt til swimmingpoolen eller den frodige have. Her oplever du en fin personlig service på hele hotellet, og det samme gør sig gældende i den hyggelige Restaurant Le Regine, hvor du samtidig spiser rigtigt godt. Du kan vælge at sidde udenfor på terrassen og være endnu nærmere poolen og de dejlige grønne omgivelser.

Det er ikke kun udendørs du kan opleve dejlige swimmingpools, men her findes også indendørs pool i lækre omgivelser. I Spa området har du alle muligheder for lidt ekstra forkælelse med massage og lækre wellness behandlinger, samt nyde tyrkisk bad og japansk sauna. Du skal også afsætte tid til at besøge den charmerende by med afslappet atmosfære og både kulturelle og historiske seværdigheder, samt stemningsfyldt havn. Syd for Porto-Vecchio, findes nogle af Korsikas bedste strande. Prøv for eksempel den flotte Santa Giulia strand. Efter små 15 minutters kørsel kan du hoppe i bølgen blå.   
 

Godt at vide

Korsika er rigtig god til en kombination af bade- og naturferie. Derfor er det godt at have en bil og hotellet tilbyder privat parkering.

Læs mere om Relais du Silence Le Roi Theodore

Værelser

Hotellet har 53 bekvemme og elegante værelser og suiter. Alle med fin indretning og moderne faciliteter, og flere tilbyder privat balkon/terrasse med udsigt til swimmingpoolen eller den frodige have.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Relais du Silence Le Roi Theodore

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Indendørs swimmingpool

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Relais du Silence Le Roi Theodore
Avenue De Bastia,
20137 Porto Vecchio, Frankrig

 • Afstand til centrum: 3 km
 • Nærmeste strand: 11 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...