Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Club Belambra Arena Bianca

Belambra Arena Bianca, byder dig velkommen under Korsikas strålende sol og med strand og hav lige udenfor døren. De gæstfrie og søde værter sørger for en fin og personlig service. Nyd ferielivet på den hyggelige solterrasse og bliv bjergtaget af den smukke udsigt.

Du kommer hurtigt i feriestemning i denne afslappende atmosfære, og dejlige omgivelser. Dette komfortable hotel tilbyder ophold i bekvemme værelser, og flere har privat balkon/terrasse med flot udsigt over Middelhavet og den flotte natur. Den afslappende atmosfære, kombineret med dejlige omgivelser, gør at du nyder ferielivet endnu mere.

Udsigt og beliggenhed er nøgleordet på Arena Bianca.  Dette får du også på hotellets restaurant der tilbyder overdækket terrasse og havudsigt. Hvis børnene ønsker afveksling fra sand mellem tæerne og dyp i bølgen blå, byder hotellet på underholdning i Kids Club og på legepladsen. De sportsinteresserede kan benytte tennisbanen og spille volley på den fine strand. Byen ligger heller ikke så langt væk, og Propriano er en charmerende lille by, med hyggelige gader, gode restauranter og stemningsfuld havn.  
 

Godt at vide

Korsika er rigtig god til en kombination af bade- og naturferie. Derfor er det godt at have en bil og hotellet tilbyder privat parkering.
Kids Club er for børn mellem 4 og 10 år. Klubben er åben i juli og august måned.
Hotellet tilbyder ophold med morgenmad eller halvpension.
 

Læs mere om Club Belambra Arena Bianca

Værelser

Hotellet har 110 bekvemme værelser, og flere har privat balkon/terrasse med flot udsigt over Middelhavet og den flotte natur. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Køleskab/minibar

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Club Belambra Arena Bianca

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Club Belambra Arena Bianca
Chemin Des Plages,
20110 Propriano, Frankrig

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 800 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...