Om Aubarne

Rejser til Aubarne

Aubarne er en mindrelandsby med en kirke og nogle få gamle huse bag blå skodder. Landskabet er dog meget smukt og kommunen fuld af historie og gode vandremuligheder.

Landsbyen ligger umiddelbart nord for Nîmes og syd-vest for byen Uzès i kommunen Sainte Anastasie. Landskabet omkring Uzès og Sainte Anastasie er kendt for at have alle de typiske karaktertræk fra naboregionen Provence med små landsbyer og grønne bakker. Aubarne er en søvnig lille landsby, som kan dateres tilbage til år 951, og som i dag fremstår med et meget lille beboelsescentrum med nogle enkelte fine bygninger med lyseblå skodder for vinduerne - alt sammen beliggende lige omkring hovedvejen. Byen rummer desuden en kirke fra slutningen af 1700-tallet.
 

Vandreruter og indkøb

Området har et par officielle vandrestier, der eksempelvis fører til Uzès. Har man brug for en kop kaffe eller fornemmelsen af lidt mere by, kan vi anbefale nabobyen Russan (også hovedby i kommunen, ca. 2 km derfra) og Saint Chaptes (ca. 7 km) hvor der også er lidt småbutikker. Hvis man har brug for et supermarked skal man til La Calmette (ca. 7 km), Montaren (ca. 17 km) eller Uzès (ca. 13 km).

Læs mere om Aubarne

Hoteller