Om hotellet

marcus
Besøgt af
marcus
fra Signatours

Hotel de la Cote Fleurie

Hotel de la Cote Fleurie er centralt placeret i Deauville kun fem minutters gang fra stranden, og med gode parkeringsmuligheder i nærheden. Hotellet har 15 charmerende værelser med fladskærm og wi-fi.

Hotel de la Cote Fleurie ligger centralt i Deauville på en af de større veje og kun 5 minutter fra den skønne brede sandstrand og banegården. Franskmændene kalder Deauville for Paris' 21. arrondissement, da mange parisere tager hertil for at komme til stranden. Her er også gode muligheder for shopping, hvis man har brug for lidt adspredelse. 

Terrasse i rolige omgivelser

Udefra minder hotellet om en stor villa. Når man kommer op ad trappen, finder man receptionen, hvor Isabelle Jean og Anne Ducaruge tager imod deres gæster. På samme etage findes et hyggeligt lille sofaarrangement med blade, bøger og turistinformation om Deauville samt morgenmadsrestauranten. Her findes desuden en lille baghave med terrasse, hvor man kan slappe af i rolige omgivelser. Overalt er der pænt og velholdt, og hotellet er indrettet med stor personlighed. Stedet er et perfekt valg for både par og familier med børn. Hotellet har ingen elevator, og er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Kommer man i bil, er der gode parkeringsmuligheder i gaden, hvor hotellet ligger eller i en af de nærliggende gader. Visse steder skal man betale for at parkere - det afhænger af perioden og stedet.

Læs mere om Hotel de la Cote Fleurie

Værelser

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel de la Cote Fleurie

  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Kæledyr tilladt
  • Elevator
  • Reception

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel de la Cote Fleurie
55, Avenue de la République
14800 Deauville, Frankrig

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...