Om hotellet

marcus
Besøgt af
marcus
fra Signatours

Hotel La Digue

På Hotel La Digue bor du i kort afstand fra Mont Saint Michel, men du undgår dog de store turistmasser, der hver dag præger den enestående lille by. Når du bor her på fastlandet, har du også den store fordel, at du har udsigt over bugten og til selve Mont Saint Michel.

Nyd turen langs vandet

Hotellet ligger langs vejen, der fører til Mont Saint Michel, men da værelserne har solide termoruder, der holder størstedelen af støjen ude, og da trafikken til og fra halvøen i praksis er begrænset til dagstimerne, burde dette faktum ikke udgøre en gene. Bag ved hotellet går en sti, som giver mulighed for lange spadsereture langs vandet og ud til Mont Saint Michel, hvilket er en væsentlig mere spændende måde at ankomme på end i bil.

Rummelige værelser

Hotel de La Digue råder over 35 værelser med fra to til fire sovepladser i hvert. Værelserne er ganske rummelige, og udgør derfor et godt valg for familier med børn. Hotellet er simpelt, men udsigten er pragtfuld, dette gælder ikke mindst fra restauranten, der har store panoramavinduer mod bugten og Mont Saint Michel, således at du kan nyde dine (lækre!) måltider med flot vue.

Værelser

Værelserne har alle privat badeværelse med bruser eller karbad og wc, fladskærmsfjernsyn med satellitkanaler og Wi-Fi. Receptionen er åben 24 timer i døgnet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
  • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel La Digue

  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Kæledyr tilladt
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Reception
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel La Digue
BP 18
50170 Le Mont-Saint-Michel, Frankrig

  • Afstand til centrum: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...

Andre hoteller Mont Saint-Michel