Om hotellet

marcus
Besøgt af
marcus
fra Signatours

Hotel Helios

Tag en tur tilbage til 70’erne. Hotel Helios er et moderne fire-stjernet byhotel med en yderst central placering kun 100 m. fra egen sandstrand, strandpromenade, casino og et stort udvalg af restauranter, butikker og caféer.

Hotellets reception ligger i stueetagen sammen med bar, elevator og morgenmadsrestaurant, hvor morgenmaden serveres fra buffet. Morgenmadslokalet er ført up-to-date for nylig, men man har valgt at bevare den originale 70'er-stil især på grund af de unikke mosaikker udført af den lokale keramiker Cabron.

Bo i byen og ved stranden på samme tid

Her har du både adgang til strand- og byliv på samme tid. Får du nok af at dase på stranden findes der massere muligheder for kulturelle oplevelser og ren underholdning. Besøg foreksempel det kendte Picasso museum eller planlæg en tur til Marineland som er en forlystelsepark med havdyr.

Nyd den private sandstrand

Ud over faciliteterne på selve hotellet tilbydes der også to private strandetablissementer Hélios Plage og Le Colombier med udlejning af solstole og parasoller samt restaurant. Spis på restauranten på Hélios Plage hvor der særligt er tale om et varieret køkken af højere standard, end hvad man normalt kan forvente sig på en strand. Benyt dig af hotellets private betalingsparkeringskælder, men bemærk venligst at det desværre ikke muligt at bestille plads på forhånd. Alternativt kan du være heldig at finde parkeringsplads i de små gader omkring hotellet, men husk at være opmærksom på, at langt de fleste p-pladser i området er betalingspladser.

 

Læs mere om Hotel Helios

Værelser

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Helios

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Kæledyr tilladt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Helios
3 Avenue Dautheville
06160 Juan-les-Pins, Frankrig

 • Nærmeste strand: 200 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...